Spegel spegel...

.. på väggen där, säg vem som vackrast i landet är.Jag såklart!Så här koncentrerad är jag när jag snackar med tjejen i spegeln. Vi är så lika och har en massa att prata om!

Bilder från Boulongerskogen

Boulongerskogen är en väldigt trevligt ställe som inte bara finns i Paris utan även i Gävle! Under veckan i Gävle passade vi på att gå hit tillsammans med Hanna & Ville och Frida & Freja. De "stora" barnen lekte i sandlådan och Molly sov.Boulongerskogen, bakom trädet skymtar konserthuset.Molly var inte så delaktig i sandkaksbaketFreja hade med sig ett nytt sandlådekit. Här med mamma Frida.Ville tyckte sanden var god!

Värme!

Vilken kanonhelg det har varit! Vädret har ju varit gudomligt, termometern visade 22 grader.
I lördags vaknade vi alltså av att solen strålade in genom gliporna på persiennerna. Olof och Molly klev upp och lät mig sova vidare en stund. Skönt.
På förmiddagen drog vi fram solstolarna och klättrade ut på baksidan. De håller på att renovera fasaden på vårt hus och vi har byggställningar längs hela huset vilket gör det lite trixigt att komma ut. Byggställningen står på vår uteplats så vi placerade stolarna i gräset. Sen varvade vi solning med tvättning och dammsugning. Molly var också med på baksidan och låg i sin vagn med insektsnätet på.
Efter lunchen begav vi oss iväg till Långholmen för att promenera lite. Vi hamnade mitt i båtiläggningen och kom lagom för att se Lennart Jähkels båt Solan läggas i vattnet.
Långholmen var ingen hit med barnvagn, det var backigt och stigarna var trånga med mycket trappor, stock och sten. Vi gav upp tillsist och satte oss och tog en fika vid båtklubbens café istället. Sen åkte vi hem och hade en skön myskväll.Utsikt från Långholmen

Idag tog hela familjen sovmorgon och vi vaknade vid 8:40. Man kan verkligen inte klaga på att Molly inte låter oss få sova!
Björn och Anna kom och hälsade på på förmiddagen. Anna hade en härlig gravidmage, bäbis är beräknad i början av maj. Molly bjöd på massa leenden och somnade sen skönt på Annas mage.
När Björn & Anna åkt packade vi in oss i bilen och åkte till Solvalla. Olofs kusin Johan och hans fru Liz hade sin häst Golden Rauk till start i V65 och det måste vi ju såklart se. Rauken lyckades springa in på en 3:e plats, kanonbra!
Sen lyxade vi till det på söndagskvällen och köpte med oss smörgåstårta hem. Grymt gott!Björn och Molly som fyller år på samma dag!Mollys premiär på SolvallaVi fick gratulera Golden Rauk, Johan och Liz i stallet

RSS 2.0