Mellandagsrea

Så var mellandagsrean igång. Tycker att utbudet är sådär. Hoppas att det kommer igång mer efter nyår. Lite fynd har jag iallafall gjort:

 
Kanske kan passa på nyårsafton?


Eller den kanske?


Den här väskan har jag suktat efter i snart ett år, nu är den min min min! (den till ett par schyssta jeans till våren kommer att bli kanon)

Fyndade också ett par snygga mörkbruna pumps.

Totalsumman för allt detta blev inte ens 900:-, det kallar jag rea.

Mamma

Hon har sagt det i några veckor nu och det är det vackraste ordet min dotter kan säga till mig. Mamma.Molly med sin mamma

Strålande jul

Vilken härlig jul vi har haft! Den har innehållit allt som en bra jul ska ha, nära och kära, massa julmat, vilostunder och snö. Att Mollys första jul skulle bli vit och snöig var underbart. Så pulka har Molly kunnat åka en massa, vi har skottat och pulsat, varit in till Visby där kullerstenarna var täckta med snö. Härligt!

På julaftonsmorgonen gav Molly oss en lite annorlunda julklapp. Vi lyfte ner henne från sängen och hon stod och bläddrade i en tidning och lekte lite med leksakerna. Efter ett tag börjar det lukta lite misstänkt och när vi ska ta upp henne märker vi att det är bajs på benet, på pyjamasen, på leksakerna mm. Tack Molly, tack. TUR att vi inte lyfte upp den bajsiga ungen i sängen! Det blev en ordentlig dusch av nedbajsad dotter.

Till Kalle Anka stod Molly och dansade framför tvn. Under julmiddagen tillsammans med farbror, faster, kusiner, farmor o farfar tröttnade hon och tog en slummer. Men lagom till julklappsutdelningen var hon vaken igen. Fina julklappar fick vi, Molly var ioförsig mest nöjd med papper och snören.

Eftersom det var lite halvkallt i flygeln när vi kom så fick Molly sova med oss i sängen. Där blev hon kvar. Jag har sovit som en kung, Molly har velat vara nära sin pappa så Olof har inte sovit lika kungligt. Molly har sovit hela nätterna och vaknat vid 7 tiden, fått välling och sen somnat om. Vi har haft sovmorgon varje dag. Det är lyx det.

Molly har njutit av att vara med släkten på Gotland och roligast har hon nog haft med kusinen Julia. Vad än Julia har sagt eller gjort så har Molly skrattat. Har Julia gått iväg så ska Molly efter.

Här kommer julen i bilder.

           

       

RSS 2.0