Rörlig igen

Så där ja. Besöket hos kiropraktorn var nog välbehövligt, ryggen lite sne och vid skulderbladet satt det också fast nåt som gjorde ont. Men efter lite stretch (stackars kropp som inte stetchas på evigheter), massage och knakningar så känns det mycket bättre.


Molly visar att hon minsann har en massa rörlighet!


Älskade trollunge!

Hälsingland runt

Vi har verkligen varit runt i Hälsninglandet.

I torsdags åkte och tittade på en gammal fin Hälsingegård i Regnsjö,vi stannade i Växbo och åt god lunch och slank in på Växbo lin och tittade i fabriken/shoppen, sen fortsatte vi till Järvsö. Där blev det en fika på Lincaféet (deras rabarberkaka med limegrädde är fantastisk) och vi hälsade på Bea och Ronny. Vi stannade till hos LillBabs ställe och åkte upp på Öjeberget och tittade på utsikten. På Öjebergets topp lyckades också Molly att göra ifrån sig ordentligt och det blev ett blöjbyte i bakluckan på hög höjd. 

     

På fredagen tog tjejerna bilen och åkte till Bergvik för att gå på marknad. Killarna var kvar i stugan för lite bastubad (fattar inte att det lockade mer än en marknad... :) Snopna blev vi när vi kom fram till Bergvik och upptäckte att det inte var ett enda stånd och inte en enda människa. Troligtvis hade vädret stoppat försäljarna och man hade satsat på att starta marknaden dagen efter istället. Vi fick åka hem tomhänta.
Middagen intogs på Albertina i Skärså. Lika god mat som alltid och som seden säger så cyklade vi dit, 7km (ja Molly fick ta bilen tillsammans med mormor och farmor).

  

På lördagen var det V75 i Hudiksvall och efter frukosten packade vi in oss i bilarna och drog dit. Folkfest var det och vi lyckades se både Brolin och Challe Berglund bland allt folk. Spelet gick väl sådär. Vi fick se Järvsöfaksen förlora sitt egna lopp, vilket förstås var tråkigt på hemmabanan. Men vilken vacker häst han är den där faksen.

     

Idag har vi varit i Ockelbo och tittat på Wij trädgårdar. Självklart har vi spanat efter Daniel och Vickan, men vi kunde inte hitta dem. Vi åkte förbi Högbo Bruk och sen vidare till Gävle. Vi vinkade av farmor och farfar som åker tillbaka till Gotland imorgon och pappa Olof som börjar jobba. Molly och jag stannar kvar i Gävle/Söderhamn i veckan.

Imorgon ska jag till kiropraktorn och kolla så att ryggen är rak. Kan vara bra att räta till den ifall den kroknat under graviditeten. Sen är det bara att börja träna utan risk för snedbelastning. Det tycker jag verkar bra för framtiden. (vilken reklam?)

Ingen kontakt

Vi har fortsatt semestern och varit i stugan i Söderhamn några dagar. I stugan är det inte mycket teckning och det har varit svårt att kunna blogga. Nu är vi i Gävle och här går det bättre.
 
I torsdags kom Mollys tremänning Katarina med hennes barn Leo och Casper och hälsade på. Molly gillade Katarina skarpt och lyckan var när hon fick dra i hennes långa hår.
I fredags morse skickade vi iväg Olof till Axevalla för att vinna en massa pengar. Eftersom Olof åkte så kom solen fram. Fredagen och lördagen bjöd på strålande väder och det gick att gå runt i bikini hela dagarna. Sivan kom och var med oss hela helgen och jag har fått en massa barnpassning. Själv kunde jag alltså fixa med lite missions och släpade bla bort väldans massa skottkärror med jord, rensade en rabatt , planterade fina blommor och klippte häcken. Jag har dessutom röjt ur hela förrådet för att komma åt barnböckerna så vi kan läsa Alfons, Totte, Lilla Anna mm för Molly. Jag hittade också min favotitbok Skuff, om den lilla bogserbåten, den ska Molly få höra många gånger.

Igår åkte vi till Gävle för att gå på kalas hos Stina som fyllde år. Vi bjöds på kungafika och Molly tyckte att det var jättekul att få vara på kalas. Senare på kvällen kom Olof hem. Jag tyckte nog att plånboken var lite väl tunn, det blev nog inte så många vinster.

Idag är vi kvar i Gävle, här regnar det och vi ska åka ner på stan och göra lite ärenden. Sen åker vi tillbaka till stugan igen.
På onsdag kommer Mollys farmor och farfar till stugan och hon ska visa dem Hälsingland. Hoppas på bättre väder!


Katarinas hår var jättekul!


Matar svanen med morfar

RSS 2.0