Aussie girl

Moster Johanna är hemma från Australien! Hon hade med sig ett helt lass med grejer till Molly, en massa söta bodysar och byxor, pyjamas, koala gosedjur och wombat gosedjur, roliga fingerdockor med australiensiska djur, en supersmart sovsäck till bäbisar (finns bara på IKEA här i Sverige), badlakan, åsså har Molly fått egna Uggs (mjuka stövlar med fårskinn). Tack så jättemycket bästa mostern!
Johanna visade massa fina bilder från bröllopet som hon var tärna på och på resorna hon gjort. Jag vill också till Australien! Har varit där en gång i några månader, men vill tillbaka igen!

Molly fick mysa i två dagar med moster, mormor och morfar innan det var dax att åka hem till Stockholm igen. Här hemma var de nya fönstren på plats och det blev jättefint. Damm var det precis överallt så vi hade ett riktigt städ/tvätt pass igår, men nu är allt rent och nu laddar vi inför en helg med Elitlopp på Solvalla och förhoppningsvis en massa vinster (jag och Molly får nog tyvärr stanna hemma, det är lite för mycket folk).


Molly med favorit moster


I sin nya pyjamas och med koalan och wombaten

På det sjätte smäller det!

Molly har bajsat!!! Äntligen!
Efter sex dagar så lyckades hon fylla bjöjan under vår färd till Gävle. Mamman poppade så högt i bilen så hon hörde inget utan fick en överraskning när vi kom till Gävle och det skulle bytas blöja. Snäll är hon också vår dotter, ser till att pappa slipper ta skiten :)
Vi är som sagt i Gävle igen (hann vara hemma i 2 dagar). De ska byta fönstren i vår lägenhet i dagarna tre och då ville vi inte vara hemma bland massa byggjobbare och damm så mamman och Molly flydde till mormor och morfar i Gävle. Lite passande är det också eftersom moster Johanna kommer hem från Australien imorgon och då hinner träffa Molly.

Idag har jag och Molly träffat vår BVC grupp. Trevliga mammor och väldigt snälla barn! Det var knappt nån som skrek. Så nu ska vi träffas på måndag för promenad. Najs.

Molly på Gotland

Vi som hade inhandlat en babybjörn för att traska runt på båten med. Behövdes inte. Molly satt snällt i sin bilstol eller i knät och gnällde ingenting. Åt lite, sov lite och víps så var vi framme! Kusinen Julia och faster Catta var också med på samma båt så Molly hade många att snacka med.


Med pappa på båten


En liten slummer i mammas famn

Vid våra gotlandsbesök bor vi i flygeln vid Olofs barndomshem (där idag Olofs bror Peter med familj bor). Molly sov gott i pappas säng som han hade när han var liten.
Dagarna på Gotland gick i en rasande fart. Vi hann in till Visby två dagar, åt lunch på Rosas och traskade omkring med barnvagnen på kullerstenarna. Vi hälsade på Maria i hennes nyöppnade butik Coppar och handlade lite. 


Självklart klarblå himmel på Gotland

På kvällarna avnjöts goda middagar hos farmor och farfar. Olof och Peter fick ta en titt på vinden hemma på gården och där hittades den gamla babysittern som alla syskonen Franzén har använt och även Mollys kunsier. Den funkar fortfarande kanon och Molly trivdes bra.
Innan vi skulle åka tillbaka hem så hann vi med att kolla in kusinen Patrik när han spelade fotbollsmatch och även en sväng förbi visbytravet där det var russtrav. Båda kusinerna Patrik och Julia var med och tävlade.

        
Julia och Myrkungen              Patrik och Juppie

Var det nån som sa nåt om Grön kusk?

På vägen hem hade vi lyxat till det med att boka hytt. Perfekt eftersom det var lördag och både trav och fotboll. Det var nog också tur att vi hade hytt eftersom Molly för ovanlighetens skull var på grinhumör och ville varken sova eller äta.
Nu längtar vi till semestern för då kommer vi till Gotland igen.

RSS 2.0