Molly på Gotland

Vi som hade inhandlat en babybjörn för att traska runt på båten med. Behövdes inte. Molly satt snällt i sin bilstol eller i knät och gnällde ingenting. Åt lite, sov lite och víps så var vi framme! Kusinen Julia och faster Catta var också med på samma båt så Molly hade många att snacka med.


Med pappa på båten


En liten slummer i mammas famn

Vid våra gotlandsbesök bor vi i flygeln vid Olofs barndomshem (där idag Olofs bror Peter med familj bor). Molly sov gott i pappas säng som han hade när han var liten.




Dagarna på Gotland gick i en rasande fart. Vi hann in till Visby två dagar, åt lunch på Rosas och traskade omkring med barnvagnen på kullerstenarna. Vi hälsade på Maria i hennes nyöppnade butik Coppar och handlade lite. 


Självklart klarblå himmel på Gotland

På kvällarna avnjöts goda middagar hos farmor och farfar. Olof och Peter fick ta en titt på vinden hemma på gården och där hittades den gamla babysittern som alla syskonen Franzén har använt och även Mollys kunsier. Den funkar fortfarande kanon och Molly trivdes bra.




Innan vi skulle åka tillbaka hem så hann vi med att kolla in kusinen Patrik när han spelade fotbollsmatch och även en sväng förbi visbytravet där det var russtrav. Båda kusinerna Patrik och Julia var med och tävlade.

        
Julia och Myrkungen              Patrik och Juppie

Var det nån som sa nåt om Grön kusk?

På vägen hem hade vi lyxat till det med att boka hytt. Perfekt eftersom det var lördag och både trav och fotboll. Det var nog också tur att vi hade hytt eftersom Molly för ovanlighetens skull var på grinhumör och ville varken sova eller äta.
Nu längtar vi till semestern för då kommer vi till Gotland igen.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0