Göteborgs helg

På Elisabet-dagen, (Mollys, min, farmor, mormor, faster mfl namnsdag) dvs torsdagen den 19.e november, åkte vi till Göteborg. Molly och jag hade varit på sångstund på eftermiddagen och hon hade fått lekt och busat runt ordentligt för att orka sitta stilla i en bil i några timmar. Vädret var uselt med regn och rusk, Stockholms trafiken var värdelös med olyckor och köer, vi hann till Nyköping innan det var dax för matstopp. Sen rullade det på bättre. Molly sov hela vägen, inga problem alls. När vi kom fram till Hanna, Johannes och Ville vid 22-tiden var hon pigg som en mört. Vi fick henne att somna tillsist iallfall.

På fredagen jobbade Hanna och Johannes o Ville var på dagis, NEJ!, jag menar förskolan... :)
Jag, Olof och Molly åkte till Nordstan, shoppinggalleria, och gick lite i affärer. Vi åt god pastalunch och sen mötte vi upp moster Johanna som också var i stan. Vi åkte hem, mötte upp Hanna som slutat jobbet och hämtade Ville. Lekte lite i lekparken i det härliga vädret. Molly och Ville hade lite julklappsöppning. Sen hade vi myskväll hemma med god mat och Idol. Villes moster Stina kom också, hon och Johanna skulle på inflyttningsfest och bodde också hos Hanna & Johannes. Fullt mysigt hus! Molly och Ville fick leka massa med sina mostrar.

       

På lördagen åkte vi till Haga och fikade på det härliga cafét med de stora kanelbullarna. Sen åkte vi hem, åt lunch och for vidare mot Lisebergs julmarknad. Mys mys mys! Massor med lampor lyser upp hela Liseberg och det är så vackert och julstämningsfullt. Vi åkte sen hem och fortsatte julstämningen med glögg och pepparkakor.
På kvällen åt vi ännu en god middag. Johanna och Stina klädde upp sig och åkte snygga som sjutton iväg på fest. Vi andra satt kvar hemma i soffan, iklädda mysbyxor och åt godis. Småbarnsföräldrar..

           

På söndagen var det trökväder igen. Vi åkte till Freeport och Olof shoppade loss på sjukt billiga skor. Efter lunchen packade vi in oss i bilen och åkte hem mot Stockholm. Ännu en resa som gick som på räls. Molly sov sov sov.

     

Tack snälla familjen Rosvall/Svensson för en jättemysig helg!! Alltid lika trevligt. Molly längtar redan efter Ville.

Hanna
2009-11-29 @ 10:44:58

Tusentack att ni tog er till oss! Känns som en tradition nu (det var ju andra gången på Lisse med er). Nästa år hoppas vi att ni blir gäster i vår nya hus;)

Saknar er!

Kramar Hanna, Ville o Johannes




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0