Allhelgonahelg

I onsdags hämtade vi moster Johanna på Arlanda (hon kom från Kalmar) och sen har vi lekt med henne några dagar. Mysigt! 
Idag när Olof slutat jobbet så åker vi till Gävle över Allhelgonahelgen.
Molly har övat lite på det här med spökeriet. Det spökigaste hon har är sin Labanfilt..


Buuuuu!


Blev du rädd?

sön-mån-tis

I söndags var Olof på fotbollsmatch med Markus. Jag trodde att vi skulle få en trökig söndagsförmiddag, men så fick vi besök av Annica med barnen. Tjoho! Vi gick till centrum och åt god lunch och strosade lite i affärer. Jag är på jakt efter sånna där skydd som man sätter på bordshörnen, trodde såklart att Classe Ohlsson hade sånt, men tydligen inte. Får leta vidare och fortsätta att vara skraj när Molly står vid bordet.
På eftermiddagen hade vi tvättis åsså fick Molly premiäråka till Maxi i sin nya bilstol.

I måndags hade vi gått varvet runt "hemma hos mammorna", så det var dax för oss att bjuda på lunch igen. Det blev Fridas räkgryta och mums mums till kaffet. Molly och jag stannade inne hela dagen (ja förutom en kort sväng till soporna) och på kvällen var vi rätt trötta båda två.

Idag har vi varit till öppna förskolan som hade besök av en fotograf. Barnen fick gå in en och en och Molly satte sig glad och nöjd framför fotografen och var redo att fyra av några charmiga leenden. Men fotografen var nog lite för skränig för Mollys smak åsså var kameran lite otäck, för efter några tveksamma leenden började underläppen att darra och tårarna kom. Lilla vännen! Förhoppningsvis fick vi till nån bra bild, men inga leenden.
Efter fotograferingen lekte vi en bra stund med de andra barnen och tog oss sen en välförtjänt fika på ett café när barnen sov sött i sina vagnar.
Ikväll har jag varit till gymmet och fått ett bra träningsschema. Nu ska här tränas!


Hösten är härlig!

Hänt i veckan

I måndags var det mammagruppslunch. Som vanligt väldigt trevligt, idag var vi inte så många så ljudnivån var något lägre på barnen. Skönt. På eftermiddagen har jag och Molly tvättstugan och passade också på att ta en prommis till Sundbyberg och hittade Mollys julklänning! Otroligt fin och julig!

I tisdags mötte vi upp Mirja och Evelina och knallade bort till öppna förskolan för lite sångstund. Kul för det var länge sen! När pappan kom hem åkte vi och handlade, och städade lite hemma.

Onsdag och träff med "Peugeotmammorna" vid Ulriksdals slottsträdgård. Det var Eva & Julia, Jessica & Albin och Linda & Marcus. Vi gick en promenad i den vackra slottsträdgården och åt sen den goda buffén på handelsträdgården. Strosade sen runt bland alla vackra blommor. Väldigt mysigt!
På kvällen krävde Molly full uppmärksamhet, var överallt och skulle inte sova. Jag var helt slut. Det tar på krafterna att vara med henne hela hela tiden.

   

På torsdagen var det också sångstund och vi var där tidigare så att barnen fick leka, leka, leka! Förstås väldigt kul eftersom det finns obehindrat med leksaker på öppna förskolan. Efter sången mötte vi upp Olof i centrum, jag hade tid hos kiropraktorn. Olof åkte och spelade innebandy på kvällen och jag fick Molly att somna tidigt och fick en massa egentid i soffan. Behövdes!Fredag och besök från Skåne! Annica, Albin och Oliver kom på förmiddagen och vi åkte bort till Mulle Meck lekplatsen som finns här i Solna. Albin fick sällskap av sin kompis Nils och de stora barnen lekte överallt medans de små fick nöja sig med att gunga. Premiär för Molly och det var såklart jättekul! 
Vi åkte hem till oss, åt lunch och tog sen bussen ner till Solna C för lite leksaksshopping och fika. Olof och Marcus kom hem lagom till middagen. Vi åt tacos och när barnen somnat tittade vi på Idol. Hejja Erik och skicka hem Reza och han den där som tror att han är Zlatan.

   

Lördag och dax för babysim steg 2. Nu är det mer övningar och Molly simmar på för fullt med både ben och armar. Dyker och åker rutchkana. 
Efter en vilostund så packade vi in oss i bilen och åkte för att kolla på bilstol. Vi hittade en som vi blivit rekomenderade och eftersom det var bra pris på den så slog vi till. Skönt att få det avklarat. Molly fick också en extra Labanfilt, den är liksom favoriten när man ska sova och om den kommer bort så har vi nu en till.
Vid 9 sov Molly sött i sin säng och jag och Olof kunde titta på film. Patrik 1,5 gick på Canal+. Jag höll mig vaken hela filmen! Kors i taket.

RSS 2.0