Gävlehelgen

Snabbgenomgång av Gävlehelgen.

Onsdag
Vi flög nästan upp ur sängen denna morgon. Ja, jag hann tom duscha medans Olof fortfarande var hemma. Sen packade jag och Molly in oss i bilen och åkte till Gävle. Vi tog en promenad i Hemlingby när vi kom fram, åt lite lunch och sen gick vi bort till familjen Lindberg. Där mötte oss en Emmie som kom rusande med öppna armar och ropade "little baby!" "Hello Molly!!". Elin kom hem från stan lite senare och sen lekte vi hela dagen. Frida, Freja och Enar kom förbi och Lina och lilla Ella kom också. Fullt hus och massa söta barn.
På kvällen myste vi med mormor och morfar.

 

Torsdag
Lek och bus på leklandet tillsammans med Elin, Emmie, Frida, Freja och Enar hela förmiddagen. Molly och Enar hasade omkring på de gigantiska mattorna och lekte med färgglada bollar och de större barnen lekte i labyrinten, åkte rutchkana och lekte i bollhav. Vi mammor var inte sämre vi utan lekte oss rätt trötta vi också.

 

Fredag
Jag, Molly och mamma gick på stan. Molly kom hem med tre påsar, mamma och jag ingen. På kvällen åt jag och Molly middag hos familjen Lindberg. Plankstek. Mumma!

 

Lördag
Hanna hade anlänt till Gävle på fredagkvällen och hon, jag och Stina tog en sväng till stan på förmiddagen för att kolla lite på Polhemsskolans barnmarknad. Molly fick en vinterjacka och ett par sommarskor. Sen åkte vi hem, packade väskan med korv & bröd, mötte upp familjen Lindberg och familjen Rosvall och gick upp till Hemlingbyskogen och grillade korv. Jättemysigt! Emmie visade oss ormen Kjelle (som förstås är en låtsasorm) och förklarade att han har en väldigt lång svans. Malin som jag gått i skolan med kom också förbi med sina barn.
På kvällen lämnade jag Molly hos mamma och pappa och gick ut och åt tillsammans med Hanna, Elin och Frida. Allihopa var barnfria och vi kunde njuta av att äta mat i lugn och ro, prata och skratta i massor! En superhärlig kväll! Fick sms från pappa att Molly sov vid tio tiden. Själv kom jag hem efter 12.

 

Söndag
Var hemma hos mamma och pappa hela dagen. Pappa tog Molly på promenad, mamma gjorde äppelmos till Molly och jag fick ta en eftermiddagsslummer. Skönt! Vi åkte hem vid sextiden och senare på kvällen kom pappa Olof hem till två rätt snoriga tjejer. Han hade också haft en kanonhelg på Gotland. Golf i dagarna tre med grabbarna kan inte bli annat.

Tjejhelg i Gävle o grabbhelg på Gotland

Molly och jag är i Gävle och vi har nästan inte tid att blogga för vi leker hela dagarna. Leker med våran bästa Elin och Emmie som är hemma från Dubai!!!!!! Jag har inte träffat dom på ett år och Molly har då förstås aldrig träffat dom. Nu tillbringar vi all vår lediga tid med dem och njuter varje sekund! Vi har också träffat Lina och hennes söta lilla Ella. Ella är 5 veckor och såklart gulligulligullig! Vi får dessutom träffa Frida, Freja och Enar en massa, jippie! Imorgon kommer Hanna och då är hela tjejligan samlad. Som ni ser så har vi fullt upp och vi får berätta mer om vår helg sen.

Olof har åkt till Gotland och har en härlig golfweekend med grabbarna. Fast vi saknar honom väldigt mycket såklart. Molly ropar efter sin papapapapa.

Vi skriver mer sen och då kommer bilderna också!

Helg har det varit


I fredags när Olof kom hem från jobbet åkte vi till Ikea. Rätt bra en fredageftermiddag, inte alls så mycket folk. Vi köpte ljus, men inga servetter :). Sen fick Olof också shoppa lite i golfaffären som ligger i närheten. Molly och jag vandrade runt och lekte tittut med alla speglar som fanns i butiken. Sen blev det en sväng förbi mataffären och fylla på i Mollys skafferi. Vi kom hem rätt sent, slängde ihop lite tacos och till efterrätt blev det Ben & Jerry´s. glass. Smaken half baked.

I lördags var det babysim. Som vanligt en överlycklig Molly som plaskade/simmade runt i vattnet. Vi tog en lunch i Solna C och gick sen hem, vilade lite och gjorde oss festfina. Åkte sen till Hammarby sjöstad för att gå på 30-års fest. En fd kollega till mig som fyllde år. Det var en massa folk, god mat och Molly trivdes som fisken i vattnet. Ville helst inte sova utan vara med på festen hela tiden!

Söndag och dax för pappa Olof att spela innebandymatch. Molly och jag tog en promenad i det vackra vädret. Tog en fika i Skytteholmsparken och mötte sen upp Olof där. Handlade lite och hade tvättis på eftermiddagen/kvällen. Jag passade också på att packa undan alla sommarkläder och ta fram höstkläderna. Jag tror inte att det kommer att bli fler shortsdagar..
Marcus kom på kvällen och vi åt indiskt. Gott gott gott!

Igår var vi hem till en av mammorna i BVC gruppen och åt lunch. Barnen hade lika roligt tillsammans som sist. Det är Molly och en till tjej som har lärt sig att ta sig framåt och de har en förmåga att alltid vilja leka med den leksaken som nån annan redan har. Lite fuskigt blir det eftersom dom här små tjejerna sen kan åla iväg med leksaken utom räckhåll för de andra.
Efter lunch och lek tog jag och några mammor en lång skön promenad via Sundbyberg. Kom hem vid sjutiden, Olof kom hem en stund senare, vi åt middag, Molly fick gröt och sen somnade jag i soffan. Trött!!


Vi köpte storpack blöjor och kartongen var jätterolig att åka omkring i!
RSS 2.0