Bajs på golvet - del 2

Idag när jag och Molly kom hem från vår shoppingrunda så fick Molly springa runt nakenfis efter blöjbytet. Det straffade sig. Ännu en gång bajsade hon på golvet. På samma ställe! Där fick den där kräsna mamman. Bara att torka bort.

Städdag-lunch-Årsta-Ikea

I helgen hade vi städdag med föreningen. I strålande sol sopade, krattade och planterade vi. Resultatet blev bra och vi avslutade dagen med en gemensam lunch. På lördagskvällen var vi hem till Kristin, Daniel och Signe. Cristoffer och Samuel var också där. Vi vuxna fick njuta av vin, snacks och spel. Barnen lekte för fullt.

I söndags drog vi iväg till Barkaby där de öppnat ett nytt Stadium och där vi hade 20% rabatt. Måste utnyttjas. Självklart klev vi in på fel Stadium, inte det snygga nybyggda. Som tur var hade vi 20% även här och vi hittade det vi sökte efter. Åkte till Plantagen och köpte lite blommor och planteringsjord som sen fick planteras på uteplatsen. Fint. Olof åkte och spelade innebandymatch och jag o Molly som inte sovit så bra på natten tog oss en välbehövlig vila. Molly och jag tog oss en tur till Maxi sen så fick pappan vila. På kvällen kollade vi på sista avsnittet i milenniumserien. Bra!

Måndag och träning med Mirja och Evelina. Vi njöt lite av solen på uteplatsen och sen åt vi lunch med alla barnen hos Mirja. Tog en promenad till 4H gården och kollade in alla djuren. Kaninerna och katterna är mest intressanta tror jag. Kanske för att det är de man kommer närmast.


Spanar in hästarna

I tisdags åkte vi hem till Eva och Julia i Årsta Havsbad. Vi fick lyxig sushilunch och sen satt vi i solen på altanen (det var 19 grader varmt!) medans barnen lekte på den härliga inhägnade tomten. Å vad skönt. Julia hade fått ett nytt jättefint bord och där fikade Molly och Julia och satt och snackade och skrattade. Precis som man gör när man fikar. Sjukt söta!
På vägen hem svängde jag och en sovande Molly förbi Länna sport. Vi är på jakt efter en cykelstol och cykelhjälm till Molly. Hittade en på en gång. Nu ska det cyklas.


Tjejfniss


Fint bord med fina barn!

Onsdag och träning på morgonen igen. Vi hade lunch hemma hos oss och sen var vi barnvakt till Evelina några timmar. Molly var supergnällig hela dagen och var inte mycket till lekkompis. När Olof sen kom hem tog vi en promenad, mötte upp Johanna i centrum och drog iväg till Ikea. Där åt vi middag, köpte en dörrmatta till uteplatsen och lite grillredskap. Tio i 8 rusade vi in på Rusta, vi tyckte att Julias bord var så fint och bra och tänkte att ett sånt passar perfekt till Molly på uteplatsen. Hyllan där de skulle finnas ekade tom. Såklart. Något trött frågade jag en tjej som kom förbi om de möjligen skulle få in fler. "Det finns fler på lagret" sa den underbara människan. "Jag hämtar en på en gång". Så nu har vi en fint bord hemma som ska monteras och sen ska det fikas!

Mammakväll

I torsdags var mamma Jenny iväg på mammakväll. Jättetrevligt. Hämtade Maria och så körde vi till Scandic i Sollentuna där balunsen höll till. Mötte upp Linda och sen hade vi en jättetrevlig kväll. Åt och drack gott, fick lyssna till roliga och intressanta föreläsningar, fick shoppa fina tunikor åsså fick vi strosa runt bland massa företag som visade upp och sålde allt från barnkläder till tvål. Man kan läsa mer om mammakvällen här.
RSS 2.0