Örebro-Spa

I torsdags drog Olof iväg till Örebro över dagen. För att spela lite golf och för att kolla på sin häst när den startade i premielopp. Jag lämnade Molly på dagis på morgonen, rätt mycket gråt och skrik blir det när man går. Gäller att ha is i magen och kunna gå därifrån när hon är så ledsen. Hängde med Johanna och hon följde sen med och hämtade en glad och sprallig Molly vid ett. En Molly som inte ätit nåt och som sovit halvbra. Hon fick mat när vi kom hem och sen åkte vi buss till Odenplan och mötte upp mormor. Molly vilade igen sig i vagnen och sov medans vi åt och strosade i affärer. Hon vaknade när vi gick till kattaffären :) På kvällen tog det tid innan hon kunde komma till ro och somna.

I fredags var det min tur att åka iväg på trevligheter. Nämligen till spa på Hasseludden med Johanna! Vi badade japanska bad, njöt av att sitta ute i det varma vattnet, åt av te o fruktbuffén och fick en underbar ansiktsbehandling. Yoga Nagomi-skönt som sjutton! Vi åt en riktigt god lunch innan vi åkte därifrån. Stannade till på Sickla köpcentrum och jag shoppade loss på ett par stövlar till hösten. En god fika fick vi på Garden trädgårdscafé.
Olof hade lämnat Molly vid 9.30 och även då var det gråt. Hämtade henne vid 14 och inte heller idag hade hon ätit nåt. De busade runt i lekplatsen tills vi kom hem. På kvällen blev det grillat och Molly fick busa runt med moster tills hon stupade i säng.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0