Bröllop

Igår var vi med när våra fina vänner Kristin & Daniel gick altargången fram. Så vackert! En härlig bröllopsmiddag med väldigt god mat, fina tal, tårar som rann, trevliga bordsgrannar o en riktigt rolig fest. Mer bröllop vill vi gå på så hit med lite inbjudningar vettja! :)Molly var hemma med mormor och morfar. Mostern kom också förbi på kvällen. Bilderna i kameran visar att också hon hade en bra kväll!Fantastiska Gotland

Vi är hemkomna efter en månad på ön. En fantastisk månad.
En månad som varit fantastisk på många sätt:

* Vädret! Sol och närmare 30 grader varje dag. Otroligt. Vi har haft en halv dag som var mulen, då passade vi och alla andra att åka in till Visby.
* Regnet. EN dag fick vi regn och då kom det ordentligt. Precis som det ska vara. Fick 65mm och på det lite åska och blixtar. Vid 3 tiden gick strömmen och vid 5 var hela ön strömlösa. Gick att lösa ändå. Strax innan 12 på natten kom strömmen tillbaka och då var det dax att mjölka korna...
* Badandet. Vattnet har varit fantastiskt klart och varmt. Man har kunnat bada hur länge som helst. Tur eftersom Molly älskar att bada.
* Sällskapet. Få träffa släkten så mycket o länge. Lyx.
* Maten. Det ÄR sjukt gott att grilla på sommaren!
* Utekvällarna i Visby. Farmor och farfar ställde upp och tog hand om Molly och vi fick åka in till Visby och äta o dricka gott.
* Boendet. Den gulliga lilla flygeln är underbar. Sover och bor perfekt. Utanför husknuten finns stora gräsmattor och massa djur.
* Ia! (som Molly ropar) Kusinen Julia som har lekt med och vaktat Molly är en favorit.
* Fantan o rosévinet
* Stångaspelen. Olofs lag lyckades även i år att stanna kvar i samma division.
* Körturen. Jenny och Molly fick åka med Julia när hon körde sin häst. Molly satt som en ljus hela tiden. Mamma var med. Ia var med. Hunden sprang bredvid. Hästen sprang framför. Vi körde förbi kossor och katter. Molly njöt.
* Ridturen. Jag har ridit! Snabb trav och galopp över gröna ängar. Underbart.
* Nedkomster. Maria och Fredrik fick en liten Emilia och Elin o Bradley en liten Lily. Kossorna fick kalvar och katten kattungar.
* Bullarna från Sylvis döttrar

* Det mest fantastiska är nog ändå att vi åker tillbaka om bara några veckor!!


Badbruden


Sommarfina tjejer


Klara färdiga...


Dyk! Vågorna är häftiga


Körtur med Ia


Härlig ridtur


Poolen i trädgården var också en höjdare

Välkommen Emilia!

Igårkväll fick Molly en kusin, Maria och Fredriks lilla Emilia föddes. En söt liten tjej med massa hår. Nu längtar vi tills vi får träffas!


Också nyfödd. Molly klappar kattungen.

RSS 2.0