Ilska till

Ja idag ilsknade jag faktiskt till när jag lämnade Molly på dagis och får dra in henne från den mysiga snön och dra av alla vinterkläder. För barnen skulle inte vara ute. Idag heller. Det känns som att de aldrig är ute och det gillas inte av mig. Många förklaringar är det varför de inte är ute (för jag frågade förstås) men ingen av dem är särskilt bra. Nu är det dessutom mörkt när hon hämtas så vi hinner med en liten lekstund i parkens snö i skenet av gatulamporna..
Hanna
2010-11-28 @ 21:57:17

Hola! Det låter mycket konstigt Jenny att de inte går ut varje dag! Du kan väl fråga hur deras veckoschema ser ut så de får förklara hur de tänker en vecka på ett ungefär. det kan jag tycka ni ska ha fått om man jämför hur vi gör på mitt jobb. Jag kan ju även sälla mig frågande till varför de äter så blodigt tidigt (det var väl 10.45) för barn klarar sig längre till lunch än så och vila med. Allt handlar om omställning av rutiner. De borde då med senare lunch kunna känna att de hinner ut mer på fm och eftermiddagen kommer inte att kännas så lång för barnet som blir hämtat sent på em.



Jag är också glad över Poppen som julvärd!

Frida
2010-11-29 @ 08:50:30

Tycker också att det låter konstigt att de inte är ute varje dag! De förskolor där Freja har gått har alltid sett till att gå ut varje dag, de barn som har varit för små för att vara ute i kylan har fått vara inne men det har mest varit barn som inte går än. Klart barnen ska vara ute så mycket det bara går!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0