Mamman har ingen koll

Molly sätter på sig sina stövlar, trycker en mössa på huvudet och pekar att hon ska ha ett par nycklar. Sen går hon till dörren och säger uggla (hoho).
Jag fattar ingenting.
Olof kommer till undsättning.
Hon vill gå ut till tvättstugan och kolla om hennes uggletröja är torr.
Såklart.
Vi knatar ut till tvättstugan.
Halvvägs tvärstannar Molly, ropar mamma och pekar på mina fötter. Så går hon tillbaka in och hämtar mina skor.
Klart man måste ha skor på sig om man ska till tvättis! 
Vad tänkte jag på.. 

Just nu

Molly och jag mular pepparkakor. Jösses så gott det är!
Pappan spelar innebandymatch och får inte va med :)

Host host

Den här veckan har Molly varit hemma från dagis mån-ons. Det är en ordentlig hosta som inte vill ge med sig. I torsdags var hon något bättre och fick en dagisdag. På fredagen var Molly ledig med mormor. Det blev en tur till Bromma Blocks och inhandling av mössor och tjockare vantar. I fredags snöade det ju så det är väl bäst att vara redo.
I lördags åkte pappan och mötte upp gänget som han har hästen med. Det skulle kollas in stall. Molly och jag fick besök av Johanna. Vi åt god lyxig lunch - våfflor med lax, räkor, mm och sen hängde vi hela dagen. Molly tog en ordentlig eftermiddagsslummer. Började först i sin säng, men ville sen sova vidare med oss i soffan. Tror hon sov i två timmar, bra för hostan. Kvällen avslutades med bus med pappan, spring och hopp på madrasser och avslutades med en ordenlig hostatack som ledde till en kaskadspya. Över pappan! (hihi)

Även inatt har det varit ganska hostigt, att det inte kan ge sig.


Det snöar! Då gäller det att klä på sig kläder-flera lager.
RSS 2.0