Tor-sön

I torsdags skickade vi iväg pappa Olof på en golfweekend med grabbarna på Gotland. Med bra väder, bra golfrundor, bra sällskap och bra middagar så hade han det bra helt enkelt.

Molly och jag fick sällskap av mormor och moster på kvällen. Mormor var ledig på fredagen så Molly var ledig från dagis och de hade en mysig dag tillsammans. Matade kråkorna med bär, tittade på myror och shoppade Pippi häst, Pippi apa och ritblock. Samt läste mååånga böcker. På kvällen kom morfar och moster.
Vid 6.30 på morgonen ville Molly över till vår säng. Där det låg 2 personer. Pappa, tyckte Molly, men det var ju moster som låg där. Eftersom det var visning i helgen så fick hon också sova hos oss. Efter att ha stört moster lite så kom Molly på att Mommo också var här. Vi öppnade sovrumsdörren och hon sprang ut till mommo o moffa. Sprang fram till moffa, la sig till rätta bredvid och sen sov hon nån timme till.
På lördagen har jag och Johanna städning av lägenheten och Molly fick mysa med mommo o moffa. Gick på loppis i Skytteholmsparken, hittade lego och böcker och åt glass. Höjdardag.
Även på söndagsmorgonen vaknade Molly vid 6.30, störde Johanna och gick sen ut och kröp ner med moffa. Sen tog hon sovmorgon till strax efter 9! Jag och Johanna åkte en sista sväng till lägenheten innan visningen och Molly tog med sig mommo o moffa till Maxi. Vi åt en god laxlunch och sen åkte mommo o moffa hemåt. Vi lekte och tittade på Pippi resten av dagen och på kvällen kom bästa pappan hem!


Moffa är en favorit! Där moffa är - där är Molly.


Med mommo får man sitta i diskhon - skitkul!


Jätteskönt sov man på moffas madrass

Skansen-rösta

I fredags hämtade Olof Molly på dagis och sen tog vi en promenad till 4H gården och kollade in djuren. En avstickare förbi dagis fick det också bli eftersom Molly fått med sig fel tröja hem.
Kvällsmaten fick bli kebabrulle, på fredagar FÅR man vara lat. Ute regnade det och det var rätt så skönt att sitta inne i värmen och kolla på film.

Lördagen bjöd på ett Skansen besök! Vi tog bergbanan upp, häftigt tyckte Molly. Vi kollade in sälarna, björnarna, älgarna med älgbäbisarna, försökte se lodjuren, spanade förjäves efter vargarna och höll på att få lunchen uppäten av påfåglarna. Vi såg ugglor, hästar, kossor, järven och småapor. Vi tog de obligatoriska fotona på dalahästarna. Molly lekte med låtsasgrisarna och klättrade på suggan. Vi träffade också på Mollys kompis Ludvig-kul! Precis när vi bestämt oss för att bege oss hemåt började det att regna. Å regna lite till. Å regna ännu mer. När vi kom fram till bilen som vi parkerat på andra sigan Djurgårdsbron såg vi ut som dränkta katter. Molly sov skönt i sin vagn. Nerbäddad under stora regnskyddet.
Det regnade resten av dagen och det blev en slapparkväll. Molly fortsatte att sova när vi kom hem och sov nog nästan tre timmar. Sen var hon vaken med oss till 9..

         

Söndag och dags att göra sina val! Vi röstade, fikade gott hos Mollys kompis Evelina och sen åkte vi till Ursvik och tog en joggingvända i spåren tillsammans med Maria, Micke å Ludvig. Duktigt!
Nu är det valvaka på alla kanaler så det är väl bara att hänga med.

Chokladbollar

Eftersom vi hade tvättstugan ikväll och det är så tråkigt bestämde vi oss för att göra nåt kul. Baka! ´
Ner med bunken på golvet, i med ingredienserna åsså kladda kladda kladda. Nu fick jag kanske ingen jättehjälp av Molly eftersom hon åt upp halva smeten och mosade sönder de fina chokladbollar som jag rullat. Men kul hade vi! När hela köket+Molly+jag var fulla av chokladbollssmet hoppade vi in i duschen. Ytterligare nåt som är kul. Att tvåla in sig! Vi fick iallafall ihop några fina chokladbollar som står i kylskåpet och väntar på att bli uppätna.


Gott och kladdigt!


Det var en gång fina runda chokladbollar...

RSS 2.0