Skansen-rösta

I fredags hämtade Olof Molly på dagis och sen tog vi en promenad till 4H gården och kollade in djuren. En avstickare förbi dagis fick det också bli eftersom Molly fått med sig fel tröja hem.
Kvällsmaten fick bli kebabrulle, på fredagar FÅR man vara lat. Ute regnade det och det var rätt så skönt att sitta inne i värmen och kolla på film.

Lördagen bjöd på ett Skansen besök! Vi tog bergbanan upp, häftigt tyckte Molly. Vi kollade in sälarna, björnarna, älgarna med älgbäbisarna, försökte se lodjuren, spanade förjäves efter vargarna och höll på att få lunchen uppäten av påfåglarna. Vi såg ugglor, hästar, kossor, järven och småapor. Vi tog de obligatoriska fotona på dalahästarna. Molly lekte med låtsasgrisarna och klättrade på suggan. Vi träffade också på Mollys kompis Ludvig-kul! Precis när vi bestämt oss för att bege oss hemåt började det att regna. Å regna lite till. Å regna ännu mer. När vi kom fram till bilen som vi parkerat på andra sigan Djurgårdsbron såg vi ut som dränkta katter. Molly sov skönt i sin vagn. Nerbäddad under stora regnskyddet.
Det regnade resten av dagen och det blev en slapparkväll. Molly fortsatte att sova när vi kom hem och sov nog nästan tre timmar. Sen var hon vaken med oss till 9..

         

Söndag och dags att göra sina val! Vi röstade, fikade gott hos Mollys kompis Evelina och sen åkte vi till Ursvik och tog en joggingvända i spåren tillsammans med Maria, Micke å Ludvig. Duktigt!
Nu är det valvaka på alla kanaler så det är väl bara att hänga med.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0