Gävle helg med Göteborgsbesök

Vi börjar med fredagen då vi direkt efter jobbet gick till Solna C och mötte Annica och Albin som var i huvudstaden på besök. Vad roligt att ses! Vi tog en fika och Molly fick födelsedagspresenter. En Pippiväska och Pippifigurer. Gissa vem som var lycklig! Tiden gick alldeles för fort och jag hoppas verkligen att vi kan ses snart igen!
Vi har ju matleveranser i veckorna, men helt plötsligt var det fredag och köpepizzan stod på middagsbordet. Den slank ner den med.

Lördag och vi åkte mot Gävle efter frukost. Ett allldeles strålande väder var det. Vi åt lunch hos mommo o moffa och sen gick vi "över kullen" till 22B där det bjöds på fika. Hanna, Johannes och Ville var på besök från Göteborg och Kerstin hade dukat upp med kungafika. Mollys kompisar Ella, Freja och Enar var också där med familjerna och det var full fart. Molly fick också födelsedagspresent av Ville. Ett pippipussel och en bok. Mera jubel! Vi gick ut en sväng och åkte lite pulka och sen blev det en kväll tillsammans allihopa med Melodifestival och köpemat. Underbart.


Ville o Molly i pulkabacken

Söndag och vi vaknade vid 8 av en Molly som stod upp i sängen och ropade på moffa. Det var bara att gå ner med barnet och låta henne krypa ner med moffa o mommo i sängen för att mysa vidare.
Vi vinkade av Hanna, Johannes o Ville som åkte hemåt. Olof och jag passade på när barnvakt fanns och åkte till Maxi och handlade. Barnlösa. Skönt. Vi passade också på att smita in på skoaffären och kom därifrån med ett par stövlar (med katter på!) till Molly och ett par vita sneakers som passar bra till våren. Storlek 24, hoppas det blir bra. Olof shoppade också loss på ett par jobbskor. Sivan kom förbi och vi åt lunch. Molly fick jättefina stickade kläder till sin docka. På eftermiddagen åkte vi hem mot ett kylslaget Stockholm. Termometern visade på -12.Elin
2011-02-16 @ 08:52:06

Ja, attans i backen vad avis jag ar over att ni fick mysa med en massa kungafika och roligheter! Men snart, snart kommer vi hem axa! Stora kramar

Annica
2011-02-16 @ 09:20:07
URL: http://www.no5.bloggagratis.se

Ja. det var verkligen kul och ses, men alldeles för kort tid. Vill ju ses MER!! KRAM
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0