Släkt på besök

I torsdags kom farmor och farfar.
I fredags kom faster Maria med familj.
I lördags kom farbror Peter med familj.
Så mysigt att vara samlade allihopa då det inte blir så ofta!
Igår åkte farmor och farfar hem och nu är det jättetomt här hemma! (Hade tur att Agnetha kom och lunchade med mig igår.)
Molly har frågat efter alla sina kusiner och frågar när vi kommer hem från dagis om farmor och farfar är hemma och väntar på henne. Vi har haft himmlans mysigt och är så glada att vi ses snart igen!


Molly och Emma med bästa farfarn!

Dop för Emma

Så var då även vår andra prinsessa döpt. Emma Johanna Maria har fått både vatten på huvudet, dopljus och dopbevis.
Dagen bjöd oss på ett strålande höstväder. Så vackert med alla höstlöv, en klarblå himmel och solen som strålade. Dopet gick jättebra, faddern Maria hällde i vatten och fadder Johanna läste en text. Emma åt nöjt på dopbanden. Vi sjöng psalmerna Tryggare kan ingen vara, Du vet väl om att du är vädefull och Gud som haver. Molly satt med oss framme i kyrkan och tyckte att det var jättehäftigt att ha alla kompisar och släktingar framför sig. Hon vinkade glatt och var tillsist tvungen att hoppa ner från stolen och springa o leka lite med Ella.
Efteråt var det fika med massa kakor och tårta.

              
  

Tack snälla alla ni som kom och såg till att Emmas dopdag blev en riktig höjdardag!
Tack för alla fina fina presenter!
Tack våra underbara familjer för all hjälp! Oslagbart

Höstjobb

Den här helgen har vi verkligen inte legat på latsidan!
I fredags städade jag huset (med 2 barn hemma, puh) och jag o barnen tog en härlig höstpromenad i det fina vädret. Skojigt är det att springa och sparka på löven. När Olof kom hem så klippte han gräset. Förhoppningsvis för sista gången i år. Jag bakade pizza.

Lördag och vi fick upp tavlor på väggarna. Garaget städades och det gjordes plats för bilen. Alla utemöbler fick flytta in och löven på uppfarten krattades ihop.
Vid lunchtid fick vi främmande. Mirja, Peter, Evelina och Love! Molly blev överlycklig att Evelina kom och det lektes, lektes och lektes. På eftermiddagen åkte familjen vidare och vi hoppas att vi ses snart igen!
Vi fortsatte att fixa i garaget och Johanna kom på middag.

Söndag och uppstigning vid halv 8. Jag drog igång ett bullbak och snodde ihop en hundra bullar. Molly och Olof åkte till återvinningen och bilen kan nu rullas in i garaget utan några som helst problem.
Molly bjöd grannarna på nybakta bullar och lekte lite med Milton.
Olof satte upp nya stuprännor på garaget. Emma tog en lång slummer ute i vagnen. Jag tog bort liggdelen och det var tydligen väldigt skönt att borra in sig i åkpåsen.
Jag och Molly tog ett skönt bad och sen var det en trött tjej som somnade i soffan vid halv 7.RSS 2.0