Trav - stugan - kalas

Helgen bjöd på fina travtävlingar här i Gävle och Olof fick en tvådagars trav med polarna. Jag och barnen åkte till stugan och hälsade på mormor och morfar så pappan fick lite lugn och ro.
 
Hyffsad plats
 
Lördagen i stugan bjöd på stålande sol och medans Emma tog en förmiddags slummer så tog jag, Molly och morfar båten till öarna och badade.
 
Guldlock
 
Väl hemma igen så hade de hungriga änderna kommit på besök. Emma tyckte att ankorna var jättehäftiga och sprang genast fram till de oblyga ankorna. Molly stod bakom och skrek att vi måste rädda Emma så att ankorna inte skulle ta henne! (jag var mest orolig för att Emma skulle ramla över ankorna och mosa dem..)
 
Det badades i lilla plastpoolen, Ekorren matades, vi grillade och gick på promenad.
 
På söndagen vaknade vi av regnet som smattrade på taket. Vi packade fram våra gamla barbies och gamla spel som vi tog med oss hem. Molly var helt salig när hon fick se alla dockorna och alla kläderna.
Efter lunchen åkte vi hemåt. Bytte om och åkte till Ella 3 år på kalas!
 
 
 

Gänget samlat

Elin och Hanna med barn har varit hemma i Gävle i en hel vecka och vi har självklart hängt med dem så mycket det har gått.
Det har varit 1 års kalas för Minna, lek i Hemlingby, lek i Hille, middag på stan utan barn, lek hos ormen Kjelle åsså 60 års partaj på Järnvägsmuseet.
Så sjukt tomt och tyst nu när de har åkt hem. Hem till Dubai och hem till Göteborg. Så det är inte så himmlans ofta vi får till de här träffarna, men så underbart härligt när de blir av!
 
 
Hemlingbyligan andra generationen
Fikatajm
 
Undrar hur många bilder som finns på mig under det där trädet... Här är en till!
 
 
60 års partaj för Bengan på Järnvägsmuseet, klart vi fick åka tåg!
Grabbarna
 
Tjejerna
 
Dagen efter åt vi rester från kalaset i Hemlingbyskogen
Skattjakt! Johanna hade gömt chokladpengar i skogen. Gissa om det var spännande!
 
Lily i regnet
 
Waterslide!
 
 
 
RSS 2.0