Pepparkaksbak

När Molly och pappan bakar pepparkakor blir det oftast inte så många kakor..


Junibacken

I lördags ringde väckarklockan på morgonen och strax före 8 satt vi i bilen på väg till Stockholm och mot Junibacken! Utanför Junibacken mötte vi upp Maria, Micke och barnen och sedan hade vi några timmars lek därinne.
Sagotåget var lite läskigt (håller med om att det är lite väl mörkt) och barnen ville gärna sitta i knät. Efteråt diskuterade Molly och Ludvig det hela och kom på att den stora läskiga råttan egentligen var ganska rolig. Och den där Karlsson, vad stökigt han hade hemma!
Villa Villekulla var förstås en höjdare och Junibacken höll andan när mamman fotade Molly på lilla Gubben. Herregud, barnet STÅR ju på hästen! (såklart att hon gör, det gör ju Pippi!)
Med lunch i magen började de små barnen gnugga ögonen. Mammorna tog ut de små på en promenad på vackra Djurgården medans papporna lekte vidare med de stora barnen. Junibacken var verkligen uppskattat!
 
 
 
Vi åkte sen hem till Maria och Micke och mammorna fick åka iväg själva till Bromma Blocks och kolla runt lite. Så skönt att få gå utan barn!
Barnen lekte väldigt bra tillsammans och efter mycket lek och en god middag så var det dax att åka hemåt igen.
Tog en liten nostalgitripp förbi Solna.
 
Igår tog vi en sväng till Köpis och hittade vinterskor till både mamman och till Emma. Sen åkte vi till Casper och Leo och grattade dem lite i efterskott. Fick kungafika och Molly fick hänga med de stora killarna. Spännande.
RSS 2.0