Lucia

Det här året var det plusgrader ute när vi fick njuta av det fina luciatåget på dagis. Om Molly var tveksam och trött förra året så var hon precis tvärtom i år. Hon sjöng för full hals och vinkade till alla som hon kände igen. Mormor och morfar kom också och kollade. Jätteduktiga och jättefint var det!
 
 
 
 
 

Andra advent

Äntligen kom det lite snö och hela familjen ville ut och skotta! 
På lördagen fick vi klä oss fint och åka till Hille kyrkan. Det var dopdax för lilla Oskar. Jättefin cermoni och när storasyster Ella sjöng "vad jag är glad att jag har dig" (från Nils Karlsson pyssling) till sin lillebror fanns det absolut inte ett enda torrt öga i den stora kyrkan. En väldigt modern cermoni var det med familjen Boyd på direktlänk via Skype från Dubai. Häftigt! 
 
 
 
 
På söndagen drog Molly och Olof iväg till pulkabacken och hann få några vändor med den nya snabba pulkan.
Några dagar fick vi njuta av snön innan allt försvann. MIddag fick vi i Hemlingby tillsamman med Johanna och Tobbe. 
 
 
 
 

Första advent

Under helgen hade vi besök från Frövi. På lördagen tog vi bussen ner på stan och kollade in julbocken (det gäller att passa på!). Lite shopping och lättare lunch på O´Learys fick det bli innan vi tog bussen hem igen. Vi firade Kevin som skulle fylla år på måndagen och fick jättegod tårta.
 
 
 
På söndagen 1:a advent var tanken att vi skulle åka ner på julskyltningen, men det blåste storm ute och det var ingen av oss som var särskilt sugna på att stå ute och frysa. Vi stannade inne i värmen istället och på kvällen fick vi middag hos mormor och morfar i Hemlingby.
 
 
RSS 2.0