Åhus

Nationaldagen bjöd på ett alldeles otroligt väder. Sommarens hittils varmaste dag och vi satte oss i bilen och körde ca 70 mil.. Dessutom kände mamman av att hon varit ute ordentligt natten innan och till råga på allt så fungerade inte AC:n. Det blev lååånga 70 mil. Men på kvällssidan så kom vi fram. Till Åhus och till familjen Olsson/Appelqvist som vi längtat efter mycket! Vi fick väldigt god grillmiddag och den kalla colan passade mamman perfekt. Papporna var något piggare än mammorna (Annica skulle också jobba på fredagen) och slank över till ett hus lite längre bort när vi gått och lagt oss, där de blev bjudna på en massa god dricka och kom hem vid 3. 
 
Fredagen och vi vaknade till knalleväder! Vagnen och väskorna packades och vi drog till stranden. Underbart är bara förnamnet. Barnen badade, grävde i sanden, badade, grävde, badade, grävde.. Det blev en pizzalunch på stranden och den här dagen tyckte papporna att colan smakade väldigt bra.
 
 
Annica kom hem från jobbet och vi röstade att vi inte orkade laga mat utan gick ner till stranden och åt på restaurant. Efter maten köptes den obligatoriska Åhus glassen från Ottos och i år valdes smakerna kladdkaka och persika/hallon. Jenny fick beställa i år..
På kvällen var det fotbollsmatch på tv, en match som var så dålig att vi somnade ifrån den hela högen.
 
 
På lördagen åkte Albin och Marcus iväg på fotbollsmatch och Olof och Emma hängde med som publik. Annica, jag, Oliver och Molly handlade kvällsmaten och njöt av att hänga i trädgården i solen och snacka. Barnen hade fullt upp med att leta sniglar. Molly och Oliver fann varandra verkligen direkt, lekte kanonbra och var oskiljaktiga.
Emma såg upp till Albin och varje morgon myste de i soffan framför tvn eftersom de var vakna klart först. 
När fotbollsgänget kom hem så gick vi ner till stranden. Idag var det uppvisning med fallskärm och det dinglade ner folk från himmlen och landade alldeles framför oss. 
 
 
På kvällen njöt vi återigen av en ljuvlig grillmiddag. Efter middagen tog vi en promenad och kollade in campingen. Upplevde husvagnslivet och fick se både trädgårdstomtar och egna små dass på platserna. Otroligt. 
 
På söndagen var det dax att bege oss hemåt igen och Molly började fråga efter Oliver redan när vi svängde ut från uppfarten. Resan hemåt kändes något lättare och med några mat och fikastopp så kom vi hem framåt kvällen.
Tusen tack familjen Olsson/Appelqvist för en som vanligt fantastiskt trevlig helg! Eftersom Olof var smart nog att lämna kvar sina skor så måste vi ses snart igen! :)
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0