Vattkoppor

Precis som vi förstod dök det upp vattkoppor även på Emma. Och om Molly fick kanske 20 stycken så drog nog Emma till med 200 stycken. Två besvärliga nätter var det men sen så torkade kopporna väldigt fort. Och nu har vi klarat av dem! 
 
Här rockas det loss till Cobacabanana

4 års koll

Vi har varit hos Annica på 4 års kontroll och det gick galant. Molly fixade streckgubbar, kunde gå balansgång, fixade alla färgerna i ett naffs, räknade till 20 och kunde se alla bokstäver på tavlan. Annica tyckte att hon kunde prata väldigt bra. 109 cm lång och 16,8 kilo blev måtten för dagen och kurvorna följs precis.
 
 

Molly 4 år!!

Stora tjejen har blivit 4 år och det har vi förstås firat. Under veckan kom det traditionella besöket av Peter och Julia. Alltid lika trevligt och Olof och barnen var lediga och fick umgås med dem hela dagen. Molly paxade genast Julia och de sov i samma rum på natten. Mysigt! 
 
 
Veckor innan hade vi tränat på hur vi skulle komma insjungande till Molly på födelsedagsmorgonen och hur hon skulle ligga och sova. På lördagen 2 mars var det dax... 
 
 
Under papperet gömde sig ett överkast till sängen, My little Pony slott och hästar, kläder, böcker mm.
Vi hittade också bild i tidningen.
 
 
Efter lunchen kom mormor, morfar, Johanna, Unni, Nisse, Lina, Erik & Ella, Kerstin och Maj-britt & Bengt. Många fina presenter fick Molly och det blev glasstårta som hon beställt.
 
 
På söndagen var det dax för kalas för kompisar. Hon hade bjudit allt från kompisar i Stockholm till dagiskompisar och Gävlekompisar. Till kalaset var det beställt Lilla sjöjungfrun tårta och det var bara att fixa det.
 
 
 
En väldigt nöjd 4 åring somnade sen på söndagkvällen!
RSS 2.0