Stughelg 3

Den här helgen blev det på söndagen som stugan fick besök.
På lördagen var det danspass för Molly och på hennes begäran så åkte vi buss till stan. Innan dansen hann vi köpa ny vinterjacka och byxor till Molly och eftersom hon var med och kunde prova och välja färg så blev det rosa byxor och rosa jacka. Hon valde också ut en ny klänning till dansen. När det var färdigdansat så hade Molly en önskan kvar, att få äta hamburgare. Mamman föll för trycket och det blev lunch på McDonalds. 




När vi kom hem från stan så var det arbete i trädgården som gällde. Undan med utemöbler, bort med torra blommor, ner med lökar i jorden och så klippte Olof äppelträden. 

På söndagen åkte Olof och Emma till stugan direkt efter frukost. Molly och jag åkte till travskolan. Vid utdelningen av hästarna så tyckte läraren att Molly kunde ta en häst själv (man brukar vara två på en häst), men det tyckte inte Molly, hon ville vara med Ella och på så sätt fick hon också Shalimar. Smart tjej! Idag var det ridning och träning på att styra hästen och på att trava.





Efter ridningen så åkte även vi upp till stugan. Där var gjutningen i full gång, Emma hjälpte mormor med disken. Efter en dags gjutning så var bottenplattan på utbyggnaden klar och vi åkte tillbaka hem igen.







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0