Stughelg 2

Den här helgen stack vi till stugan direkt efter jobbet på fredagen. Det hade kommit ett stort lass med grus som skulle på plats framför stugan. Lördagen gick åt att köra lass på lass på lass. 

Molly, jag och mormor åkte till Skärså en sväng på dagen och kollade in höstmarknaden. När vi kom tillbaka så var det fika hos grannarna. 

På kvällen hade Molly beställt taco och disco. Hon hade packat klänning och hårspray med glitter. Till både sig och morfar! Och det var ett ordentligt disco där alla dansade loss till Karlsson på taket och Pippi. Johanna hade tagit med glitterhattar - succé! 
Söndagen fortsatte vi att köra grus och jämna till. Jag och Johanna röjde i växthuset och gjorde iordning för vintern. Klippte ner lite buskar och fick ihop en hög för återvinningen.Stughelg 1

På fredagen efter jobb och dagis tog Olof med sig barnen ner till åkern. Halmbalarna MÅSTE studeras närmre.

På lördagen kom vi iväg i skaplig tid på morgonen och åkte till stugan. Vi tog upp båten och fixade iordning så att grävskopan kunde börja gräva inför den kommande utbyggnationen av stugan.
Vi letade svamp i skogen och lärde barnen att de röda svamparna med vita prickar äter vi inte. Vi spanade på myror och plockade blåbär.Eftersom det var trav för Molly på söndagen så åkte vi hem på kvällen.
Den här travsöndagen kördes det häst! Molly och Ella fick borsta på Courage, men den ponnyn skulle inte köras sen så den tog vi in i boxen igen. Åsså skulle vi föräldrar försöka få på de tre små ponnysarna som skulle köras alla selar.. Som tur var var Olof och Emma med och Olof fick sela på. Sen fick barnen köra några varv och Molly passade såklart på att köra med Shalimar. 
Resten av dagen fixade vi hemma i trädgården, gjorde iordning i källaren och klippte lite buskar. 
Sep. 08, 2013

Den här fantastiska sommaren 2013 vägrar att släppa greppet och det är vi så tacksamma för.
I lördags åkte mamman och Molly på dansen och efter den var det kalasdax för Freja som fyllt år. Ett härligt kalas med massa barn och gott fika.
På kvällen grillade vi hamburgare och åt ute på altanen.
Idag söndag tog Molly igen sin missade travlektion och lyckan var stor när hon och Ella även denna gången fick Shalimar! Idag fick de trava och lära sig att styra hästarna. Otroligt vad duktiga de är!
Efter lunch hemma så fick vi fylla poolen i värmen. Båda barnen badade ett bra tag och sen blev det glass i skuggan. Helt sjukt varmt!!
Morfar Curt fyller år idag och vi åkte och firade honom. Som vanligt fullt hus och massa fika. Härligt.
Nu är klockan snart 21 och det är nästan 20 grader varmt ute!

RSS 2.0