Stugan

Vi tog en heldag i stugan där bygget nu drar igång igen efter vintervila. Nu byggde vi inget alls just den här dagen utan ägnade oss åt att röja ner lite små träd och sly. Vi tog oss ut till ön och röjde lite och det var ett helt äventyr. Började med att ha svanen i hälarna och  vi flög fram från sten till sten. Molly visade vägen. Lite problem fick vi att komma över vattnet på vissa ställen men med ett par gummistövlar som fick serva tre par fötter så kom vi tillsist i land. 

Fixar helg

På fredagen fick barnen bestämma middag och det blev pizza. Sen lekte vi lekar på kvällen. Skönt att skippa tv:n och paddan och leka "på riktigt". Molly påminnde oss om hur lekarna fungerade och det lektes Under hökens vingar kom, Hur mycket är klockan farbror lejon och bro bro breja.
 
 
Den här helgen har vi inte legat på latsidan! Vi började på lördagsmorgonen med att städa hela huset, tvätta sofföverdag och duscha alla blommor.
Sen åkte vi och inhandlade en studsmatta. Det var bara att inse att vi förlorade och barnen vann. Olof satte ihop den och sen hoppades det för glatta livet. 
 
 
 
På kvällen grillade vi egna hamburgare.
 
Söndagen drog vi igång tapetsering av Emmas rum. Tog faktiskt bara nån timme otroligt nog och vi höll sams hela tiden. Sen har det hoppats mer studsmatta, bakats chokladbollar, fikats på bron och grejats i lekstugan.
 
Före
 
Efter
 

Stockholm - trav

På lördagen tog jag bussen vid 8.30 och var framme i Stockholm vid 10.30. Mötte upp Maria och sen shoppade vi gärnet hela dagen! Vi hann med lunch på Fridays med ett gott glas vin till, vi gick bort till strandvägen och gick längst vattnet med alla andra. I Kungsträdgården hade blommorna börjat slå ut och på alla soliga plättar satt fullt med folk och njöt.
Med händerna fulla med kassar ramlade vi in på hotell Nordig light där vi hann med ett glas innan bussen gick hemåt igen. En helt perfekt shoppingdag med mycket trevligt sällskap! 
 
 
 
 
 
 
Olof och barnen hade umgåtts med Johan och Stella hela dagen och haft fullt upp de med!
 
På söndagen var det dax att ställa om klockan och vi fick väcka Molly så att hon var redo för travskolan.
Idag fick alla barnen en egen häst att pyssla och köra. Molly valde Icaros. Sen körde vi allihopa ut på en lång jättehärlig tur i skogen! Vi föräldrar körde och barnen höll i låtsastömmar som var fastbundna i sulkyn.
 
 
 
När vi kom hem bakade vi lite muffins och bjöd över grannarna på fika. Sen lektes det ett bra tag medans vi fixade i trädgården och tog fram trädgårdsmöblerna.
 
 
 
På kvällen grillade vi och mormor och morfar kom över på lite fika.
 
 
 
 
 
RSS 2.0