Söderhamn

Mamman fick jobba måndagen sista juni, men sen var det dax för semester. Barnen hade föjlt med mormor och morfar till stugan på söndagen och direkt efter jobbet på måndagen åkte jag dit. Med måndagens spöregn hade man inte många förhoppningar om vädret, men vi fick riktigt fina dagar. Vi servade morfar och snickaren med mat och fika. Barnen trotsade det rätt så kalla vattnet och hoppade i. Molly och Alexander fiskade och lekte kuragömma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov

Efter midsommar började barnen sitt sommarlov. Fösta veckan jobbade mamman och pappan och mormor och morfar fick rycka in. Barnen fick sovmorgon, gå i pyjamas länge och äta frukost vid lunchtid. Precis som ett sommarlov ska vara! En tur till Furuvik blev det också där det reds häst, klappades på djur, åktes karusell och fikades på klipporna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter furuviksbesöket åkte de upp till stugan där de stannade kvar till fredagen. Det var fullt upp med matning av änder och svanar med deras barn. Poolen åkte fram och där plaskades det ordentligt.
 
 
 
 
 
På lördagen var vi på 1 års kalas för Oskar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

På förmiddagen på midsommaraftonen åkte vi ut till Bergmans på Saltarsfjärden. Träffade på bekanta, fikade och köpte fisk. 
Sedan åkte vi till midsommarfirandet vid Hille hembygdsgård. Mera fika, fiskdamm och dans kring stången. Men de får inte riktigt ihop sången med dansen och dragspelen på det där stället. 
 
 
 
 
 
 
 
 
På midsommardagen åkte vi till stugan. Vädret var inte det bästa och vi fick ta femkampen i duggregn.
Efter grillningen så åkte vi hemåt på kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0