Mer lek

Veckan efter hämtade morfar tidigt två dagar och det var lek med Ville och Minna som gällde. Vädret var underbart! På fredagen blev vi bjudna på Pulled Pork hos 22 B. Kinderäggen med Frost blev ett poppis fredagsmys!

På lördagen åkte jag, Molly, Hanna och Ville på kalas till Enar. Gofika och en massa lek med alla barnen. Sen åkte vi vidare till nästa kalas för att fira Nils som fyllde 1. Mera gofika och mera lek. Olof och Emma var redan på plats och även Minna, Ella och Oskar med familj var där.På söndagen var det dax för trav. Körning stod på scemat och Molly och Ella valde den lilla söta svarta shetttisen Icaros. Mamma Jenny fick hålla i tömmarna, superkul!

När vi kom hem dansade vi ut julen och tog ner granen. Fixade lite på tomten och tog oss en cykeltur och letade tussilago och vide. 
På måndagen vaknade vi av en massa snö..

Helgen som varit

I lördags drog vi ut cyklarna (gruset på gatan är bortsopat) och Emma var överlycklig när hon upptäckte att hon växt och nu nådde ner till tramporna! Hon drog iväg i en väldans fart.
 
 
Vid lunchtid kom Hanna, Ville och Minna som var på Gävlebesök. Det blev lek både ute och inne.
 
 
 
Molly åkte iväg på kalas på eftermiddagen och jag och Emma tog en rask promenad runt "Forsbyrundan". På kvällen åkte vi till Hemlingby och kollade på finalen i Melodifestivalen tillsammans med Hanna, Minna och Ville. Sanna Nilsen fick väl en välförtjänt seger. 
 
På söndagen tog vi oss en tripp till Uppsala och till Gränby. Lite shopping, lite lunch och lite lek. Vi blev kanske inte jätteimponerade av shoppingcentret, men mer impade blev vi av 4H gården som låg alldeles bredvid. Där knatade vi runt i solen och kollade in alla djur. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slalom

Den här skidsäsongen satsade vi på säsongskort i Kungsberget. Men den här vintern har verkligen varit snöfattig och det har inte blivit så många svängar som vi kanske hoppades på. Några stycken har vi iallafall fått till och Molly började verkligen där hon slutade sist. Hon fixar liften och backen själv. Bromsar och svänger utan problem.
De sista åken så har vi varit i "stora" backen och även den fixar hon alldeles själv. Jättekul!
Emma har fortfarande inte stått på skidorna, något som hon är måttligt förtjust i. Nästa sväng får vi hyra skidor till henne.
 
Kungsberget December
 
 
 
 
Januari
 
 
 
 
Februari
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0