Emma 3 år!!

Våran minsta prinsessa har fyllt 3 år och är en stor tjej enligt henne själv.
Passande nog var det planeringsdag och stängt på dagis på Emmas födelsedag och vi valde att vara ledig hela familjen!
Eftersom Emma alltid är uppe först av alla blev det ingen sång vid sängen, det fick vi ta i soffan.
 
 
Efter paketöppning och frukost så åkte vi till Leklandet. Vi var först på plats och fick hela stället för oss själva ett bra tag! Vi lekte och fikade och barnen ville förstås aldrig åka därifrån.
 
 
 
 
 
 
Födelsedagslunchen tog vi på MAX. När vi kom hem hade det kommit paket i brevlådan från fammo och faffa och från kusinerna. Mera fina presenter! På eftermiddagen kom mormor, morfar, Johanna och Sivan och vi grillade hamburgare (igen) och åt tårta. Och öppnade ännu fler fina paket!
 
 
 
 
 
På söndagen hade vi kalas och eftersom dagen bjöd på ett fantastiskt sommarväder så kunde vi sitta ute i trädgården. Emma hade beställt "blomtårta" (prinsesstårta) så det var klart att hon fick. Lite fina kaninmuffins hade vi också bakat. Mormor, morfar, Johanna, Lina, Erik, Ella, Oskar Stina, Olle, Nils, Kerstin, Maj-Britt, Agnetha, Anders, Frida, Jonas, Freja och Enar kom och firade och en massa fina presenter fick Emma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är vi på banan!

Ja nu är det nog Elitloppet nästa, för nu är vi ute på banan och kör!
 
 
 
 
 

Mini Max ruset

Andra lördagen i maj var det dax för Mini Max ruset, en liten springtävling för barn. Vi hämtade upp Johanna och tog en promenade genom bourlongen till starten vid Högskolan. Det kryllade att barn och föräldrar och efter en lite lättare uppvärmning så sprang det gärnet! Molly (som sprang med pappan) sprang om hur många som helst medans Emma (som sprang med mamman) sprang glatt och vinkade till publiken. En kilometer sprang de och belönades givetvis med medaljer, glass, dricka, banan och hamburgare.
 
 
 
Travskolan var där med ponnyerna Icaros och Axmira och barnen tog sig en ridtur efter löpningen.
 
 
 
Efteråt gick vi hem till Johanna och fikade innan vi åkte hem till oss allihopa och åt middag.
 
 
 
 
RSS 2.0