Stugan

I lördags jobbade vi på lite här hemma. Vi krattade och klippte häckarna. Emma och Olof var iväg på dansen, jag och Molly lekte hemma.

På söndagen hämtade vi Johanna och åkte till stugan. Vi tog upp båtarna och kollade in bygget. Dax att börja välja golv och tapeter!

Fotbollsskola

Molly hade sin sista fotbollsträning för säsongen. Varje onsdag sedan i våras har hon och kompisarna lekt och sparkat fotboll på Hille IP. Pappan och Emma har varit med på varje träning. Molly har tyckt att det har varit jätteroligt och avslutningen bjöd på förutom fotboll även lekar, dans fika. Åsså fick alla barnen diplom!
Dans - kalas - trav

På fredagen åkte Olof med jobbet till Orbaden så jag och barnen fick ha fredagsmys med taco alldeles själva.
På lördagsförmiddagen kom Håkan förbi och hjälpte oss att bli av med lite äpplen. Molly och Emma hjälpte till att klättra högst upp i träden och plocka ner de finaste äpplerna. 
Sen var det dans för Emma. Molly tog en sväng på stan med mormor och morfar.
 
 
 
Efter dansen åkte vi på kalas till Freja. Ett härligt kalas med mycket barn och kungafika (alltså de där muffisarna med nutella..)
 
 
 
 
När vi kom hem efter kalaset var pappan hemma. En pappa som röstade för pizza till middag och som vanligt hade barnen på sin sida.
 
På söndagen var det travskola och den här gången tränades det på att leda häst. Det var ponnytrav på Gävletravet denna dag och nästan alla ponnysar i stallet startade. En som också startade var Shalimar så vi var tvugna att stanna kvar en stund och heja fram honom till en seger!
 
 
 
 
 
Denna söndag var det också dax att rösta. Vi tog cyklarna till Strömsbro skolan och la våra röster.
 
 
 
 
Sen åkte jag hem till Stina på Me&I party. Mycket fina kläder och väldigt gott fika. 
Efteråt tog jag och Petra ett varv i Hemlingbyspåret. Vi försöker att springa minst en gång i veckan och det är riktigt skönt! 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0