Cyklar

Molly har vuxit under hösten/vintern och var i behov av en större cykel. Jag har sneglat lite på Blocket eftersom en ny cykel för flera tusen lixom inte var aktuellt, men det har inte funnits nåt. Men så tidigt en morgon innan hela familjen ens vaknat så hittade jag en! Perfekt storlek, bra pris och den fanns i Hille! Någon timme senare fanns cykel hos oss! Den passade Molly perfekt och nu kan hon cykla ordentligt och är gärna lite cool och cyklar med en hand.
 
 
Emma har sprungit och sprungit på sin springcykel och i helgen tog vi fram den riktiga cykeln med trampor. Men vi satte inte dit stödhjulen!! Och Emma cyklade på som om hon inte gjort annat. Jätteduktig och jättestolt!
 
 

Påsken

På skärtorsdagen åkte vi till Hemlingby efter jobben, barnen fanns redan på plats. Ville, Minna, Hanna, Kerstin, Johanna, Stina, Olle och Nils kom och vi åt jättegod smörgåstårta ihop hemma hos mamma och pappa. Barnen gick runt på området och påskade. 
 
 
På långfredagen åkte vi och storhandlade och på kvällen kom Maria, Fredrik, Kevin, Emilia och Teodor!
 
 
 
På påskafton kom även mamma, pappa och Johanna hit på påskmiddag. Väldigt mycket gott och en väldigt trevlig kväll hade vi.
 
 
 
 
 
 
 
På den röda lediga måndagen tog vi oss en tur upp till stugan. Vi kollade in byggnationerna och grävde upp buskar, fällde träd och krattade. Håkan kom också förbi och åt våfflor med oss.
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys

I den här familjen händer det att vi väljer bort tacos på fredagen och äter plockmat! Helt galet och väldigt gott!!RSS 2.0