Pappan i Åre - mamman och barnen i Hemlingby

Vecka 6 åker Olof med grabbarna till Åre, så också detta år. Jag och barnen installerade oss i Hemlingby och bodde hos mormor och morfar under helgen. Barnen fick vara lediga från dagis på fredagen. Här hemma bjöds det på ett fantastiskt väder hela helgen. Vi byggde snökoja, snölykta och åkte pulka. Jag tog 6:an och 2,5:an i längdspåren. Vi kollade på Mello och på söndagen skjutsade jag Molly till travet medans Johanna fick gå på dansen med Emma. 
Vi fick fika besök av Maria och Micke och barnen och Johanna stannade på middag. På kvällen fick vi äntligen hämta hem pappan!
Pappan hade inte riktigt lika bra väder. Snö och blåst och skidåkningen blev inte den bästa, men en trevlig helg fick de ändå.
Emma på travskola

Äntligen var det dax för Emma att få börja på travskolan. På morgonen hade den mycket bestämda damen beslutat sig för att hon INTE skulle åka till nåt trav. Jag fick med henne till sist och när vi väl kom på plats var allt jättekul och hon ville absolut inte åka hem. Jätteduktig var hon och vi fick ta en liten ridtur i snövädret.
Gotlands besök och längdskidor

En helg i januari fick vi besök från Gotland. Peter och Mårten hade hästar till start på travet och Julia hängde med. Kul! Barnen hängde med sin kusin så mycket de kunde och självklart skulle de sova alla tre i Mollys rum. På lördagen medans killarna var i stallet tog jag ut skidorna i spåret vid Gavlehov. Tog 5,5 km spåret och åkte lite fel så jag fick ta det två varv :) Sen åkte vi in till stan och åt en sen lunch allihopa innan det var dax för Gotlänningarna att bege sig mot båten. Väldigt trevligt besök!
Söndagen bjöd på ett strålande väder och jag tog milspåret i Hemlingby med skidorna. Jättehärligt!RSS 2.0