Kolmården

Helgen efter Gotland åkte vi till Kolmården tillsammans med familjen Hammarström. Vi hade ett fantastiskt väder och första dagen satsade vi på Bamse Världen. Vi åkte karuseller, tittade på Bamse teatern, köpte godis i godisaffären och hälsade på hemma hos figurerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hann också se en massa djur. 
 
 
 
 
 
Vi bodde även den här gången på Vildmarkshotellet och fick rum med magisk utsikt. På kvällen fick vi äte den goda middagen på hotellet. Jag och Maria försökte kika på prinsbröllopet på alla tv skärmar som vi kunde hitta. Det här året orkade vi vara vakna länge och barnen fick besöka minidiscot. En höjdare där de fick beställa dricka själva och där isbitarna lyste och blinkade. En riktigt härlig sommarkväll och vi satt ute länge.
 
 
 
 
Efter frukosten dagen efter så gjorde vi ett besök på hotellets bad. Sen knatade vi in i parken igen. Vi gick direkt till linbanan och tog oss en tur över lejon, björnar, giraffer mm. Efter lite lunch så kollade vi på delfinshowen. Samma show som för två år sedan och lika mäktig!
 
 
Vi strosade runt i parken resten av dagen och innan vi åkte hem gick vi in på Aquariet och kollade in krokodilerna, ormarna och hajarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0