Stockholms helg

På fredagen första helgen i mars hämtade mormor och morfar barnen från dagis och tog dem till Hemlingby över helgen. Olof och jag lyxade till fredagen med att hämta Fredagskassen från Gefle Gourmetservice. Jättegott!
 
 
På lördagen efter frukost åkte vi till Stockholm. Vi parkerade bilen vid vårt hotell i Vasastan, där Johanna och Tobbe redan var på plats., sen tog vi en promenad till Odenplan där det blev lite shopping och vidare till St: Eriksplan där vi tog en fika på Chokladbollen. Väldigt goda chokladbollar i massa goda smaker, den med After Eight var nog den bästa.
 
 
 
 
Lite mer shopping i Västermalmsgallerian där det var Olof som shoppade mest! Johanna och jag fortsatte i lite affärer medans grabbarna tog en öl.
Sen knatade vi tillbaka till hotellet, checkade in och gjorde oss iordning för en kväll på stan. På rummen väntade champagne, frukt och choklad!
 
 
Middagen hade vi bokat på Broms på Östermalm, en fantastiskt mysig restaurang med supergod mat och perfekt vin till maten.
 
 
 
 
Sen var det dax för grabbarna att få sina julklappar. Vi hade köpt biljetter till Alex & Sigges show på Maxim. Showen var medelbra, hade nog lite högre förväntningar, men visst fick vi skratta.
 
 
Sen tog vi en barrunda innan vi avsutade en jättetrevlig dag och kväll med en drink i hotellobbyn.
Söndagen bjöd på ett alldeles underbart väder. Solen strålade och det var 16 grader varmt. Efter frukosten tog vi en vända till Lakritsroten och köpte med oss lite lakrits, sen tog vi bilen till Ulriksdal. Gick en promenad i parken och åt lunch på Ulriksdals trädgårdscafé. Första utelunchen i början på mars - ljuvligt!
Sen var det dax att checka ut från hotellet och åka hem till våra efterlängtade barn. En kanonhelg "hemma" i Stockholm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farmor och farfar på besök

På fredagen när jag åkte till Göteborg kom farmor och farfar på besök. Över helgen var även Lasse och Gerd med och på lördagen var det V75 på gävletravet. Under veckan som kom fick barnen lyxiga dagar på dagis med tidig hämtning. Vi fick också lyx med städat hus och middag på bordet när vi kom hem från jobbet. Olof och Bernt gick på hockey en kväll och farmor följde med mig och Emma på travskolan. 
 
 
 
På tisdagen efter Mollys födelsedag tog vi ledigt från jobbet och åkte till Kungsberget allihopa. En riktigt bra dag i backen fick vi!
 
 
 
 
 
 
 
 

Molly 6 år!!

Mollan började sitt födelsedagsfirande med kalas för dagiskompisarna på lördagen. Temat i år var Monster High. Som vanligt gick kalaset galant och timmarna flög iväg.
 
 
 
På måndagen var det dax för den riktiga födelsedagen och vi sjöng på morgonen och den annars så svårväckta Molly vaknade på riktigt bra humör.
 
 
Efter en dag på dagis där de sjungit och hurrat för födelsedagsbarnet så hämtade farmor och farfar tidigare. Sen hade Mollan bestämt att hon väldigt gärna gå på dansen på sin födelsedag, så det fick hon. När vi kom hem var huset fullt av folk och vi åt middag som Molly beställt, nämligen Thaimat. Åsså tårta och kladdkaka till efterrätt. Mums. En otroligt nöjd födelseagstjej somnade sedan sött.
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0