Utomlands?

Ja det känns iallafall som om man vore det i den här värmen. Härligt!

I helgen var vi i stugan i Söderhamn och njutit av havsbrisen som svalkade något i hettan. Jag lyckades bränna axlarna och är hyffsat röd i ansiktet också. Olof och pappa badade (det var nog 18 grader), vi hann med en båttur och grabbarna cyklade till Albertina och åt god mat på lördagkvällen. Molly har njutit av svalkan i skuggan och har sysselsatt mormor och morfar. När vi åkte hem från Söderhamn och närmade oss Stockholm på söndsgkvällen vid 21.30 tiden var det 25 grader varmt ute..

Igår träffade vi BVC gänget. Mirja fyllde år och hade bakat så vi letade på en plats i skuggan och bredde ut filtar. Barnen fick ligga och sprattla med så lite kläder på som möjligt. Mysigt!

Igår hade jag också min första dust med försäkringskassan (fast jag orkade inte ens bli arg). Jag har fortfarande inte sett till någon föräldrapenning, nu är det den 30:e och det börjar ta slut på kontot. Ringer försäkringskassan och får sitta i kö i 40 minuter. Får sen veta att man inte hunnit med min utbetalning. Eh? Jag skickade in den 24:e maj!! Skandal. Om jag har tur får jag pengar den här veckan, annars får jag höra av mig igen nästa vecka. Sitta i kö igen alltså. SUCK!


Härligt att känna gräset under de små fötterna!


Fika med BVC gänget

RSS 2.0