Aussie girl

Moster Johanna är hemma från Australien! Hon hade med sig ett helt lass med grejer till Molly, en massa söta bodysar och byxor, pyjamas, koala gosedjur och wombat gosedjur, roliga fingerdockor med australiensiska djur, en supersmart sovsäck till bäbisar (finns bara på IKEA här i Sverige), badlakan, åsså har Molly fått egna Uggs (mjuka stövlar med fårskinn). Tack så jättemycket bästa mostern!
Johanna visade massa fina bilder från bröllopet som hon var tärna på och på resorna hon gjort. Jag vill också till Australien! Har varit där en gång i några månader, men vill tillbaka igen!

Molly fick mysa i två dagar med moster, mormor och morfar innan det var dax att åka hem till Stockholm igen. Här hemma var de nya fönstren på plats och det blev jättefint. Damm var det precis överallt så vi hade ett riktigt städ/tvätt pass igår, men nu är allt rent och nu laddar vi inför en helg med Elitlopp på Solvalla och förhoppningsvis en massa vinster (jag och Molly får nog tyvärr stanna hemma, det är lite för mycket folk).


Molly med favorit moster


I sin nya pyjamas och med koalan och wombaten
RSS 2.0