Julen

Ja visst har det varit jul! En strålande jul!
Molly och jag började vår julledighet med att åka till Gävle redan på måndagen den 19.e. Med tåg. I snökaoset. Otroligt nog blev vi bara 20 minuter sena och att åka tåg med Molly är rena drömmen. Vi läste bamse, fikade, vilade o vips så var vi framme.

Eftersom jag dragit på mig bihåleinflammation och eftersom det var massa minusgrader ute så höll vi oss inne under veckan. Vi åkte till Freja och Enar en eftermiddag och Molly fick leka av sig. Skoj!
Lilla julafton den 23:e hade vi hos familjen Lindberg. Molly och Ella lekte för fullt och tog tom ett julbad. På kvällen kom pappa Olof.
Julafton och en massa god mat och en massa julklappar. Molly fick öppna en hel del och fick väldigt mycket fint. Vi andra fick också massa fina presenter. Olof och pappa knatade ner till gamla stan på midnattsmässa, vi andra stannade hemma i värmen.
På juldagen kom familjen Carlsson/Öhlund på middag och Olof gav sig ut i Gävles nattliv (äntligen Heartbreak!) med sin kompis Rickard.
Annandagen bjöd på hockey. Brynäs-Södertälje. Skitmatch. Att man aldrig kan få gå och se nån vinstmatch nångång.
Måndag och vi drog till Valbo och kollade in rean. Fyndade lakan och kuddar på Kungssängen. På eftermiddagen åkte vi till Micke, Maria och Kalle i Sandviken. Kalle och Molly lekte för fullt.
På tisdagen åkte Olof och pappa till stugan och skottade bort snö från taken. Efter att de kommit hem på eftermiddagen och vi ätit så packade vi in oss i bilen och åkte hemåt. Bilen var verkligen knökfull! Var hemma vid 8 och då satte vi igång att tvätta. Puh.

          
RSS 2.0