Idre Fjäll

Vi är nyss hemkomna efter en härlig weekend i Idre Fjäll. Vi åkte redan på onsdageftermiddagen men stannade i Gävle över natten och hämtade med oss mormor, morfar och moster.
På torsdagen drog vi till fjälls, ett lunchstopp på Mora Klockan blev det och vi kom fram till Idre vid 15.30. Vi fick vår fina stuga som låg 20 meter från backen och 20 meter från centrum och hade en strålande utsikt över fjällvärlden. Svårt att få det bättre. Molly gillade fjällivet totalt. Hon sprang runt runt i stugan och roligast var nog ändå det som fanns utanför dörren. Hon skulle hela tiden dit och titta ut.
Fredagen blev en heldag med skidåkning. Det var ett tag sen men nog sjutton kommer man nerför alla backar. Mormor och Molly kollade in byn.
Lördagen bjöd på regn och dimma så det blev en heldag i stugan med vila och tidningsläsning istället.
Söndag och redan dax för hemresa. På hemresan stannade vi till på Lager 157 i Sågmyra. Det blev lite shoppat och dit ska vi tillbaka! Eller hur Lina o Stina?!
En riktigt härlig resa har vi haft och till Idre ska vi tillbaka. Molly har varit överlycklig med en massa uppmärksamhet, hon har sovit hur bra som helst och bilresorna har gått kanonbra. Moster Johanna satt i baksätet med henne och roade de stunder hon inte sov. Tack snälla för all Mollyhjälp!


Här ska åkas skiiidor!


Manchester


Mmmm snö!


Back to the 80´s


Moster Johanna och utsikten

RSS 2.0