Emma äter duktigt

I onsdags hade vi besök av vår BVC sköterska Maria. Hon tycket att Emma såg jättefin ut och att hon såg ut att må bara bra. Vägningen visade att hon även äter som hon ska, 3630g väger den lilla gullungen nu.


I måndags åkte vi en sväng till Ikea. Strosa runt och titta på allt i lugn och ro med ett barn som sov sött i vagnen, det var ett tag sen! Självklart blev det en köttbullslunch. Ett stort kors i taket blev det när vi gick rakt igenom kassorna när vi skulle hem. Ingenting handlat! Det får vi fixa när vi är på plats i Gävle, det finns ju Ikea där med. Tur.

I tisdags åkte vi till Gustavsberg. Knappen på toaletten har lyckats gå sönder lagom till flytten och det måste fixas en ny. Så vi tog oss en tur dit, bara för att få veta att de inte hade någon hemma och att de skulle få in nya i mitten av juli. Suck. Som tur var gick det att lösa på annat håll.
På eftermiddagen var det öppet hus på dagis och vi fick se massa bilder på vad barnen har haft för sig under året. Fick även se fina konstverk och en dansuppvisning. Sen var det fika ute på gården.

Igår passade mamman på att få sig en välbehövlig och väldigt skön massage. En timmes egen tid och lite mjukare muskler-härligt!

Igår fick även pappan lite egen tid och spelade innebandy med jobbet på kvällen.

Sista veckan med Olof hemma och nu får vi klara oss själva några dagar. Imorse hade jag båda barnen och knatade till dagis i spöregn. Det gick bra det med.


Söta syskonen
RSS 2.0