Sista veckan!

Min sista vecka som mammaledig tillbringade vi tillsammans hela familjen. Olof var ledig och Molly hemma från dagis.
Mollys lilla semester började egentligen redan på torsdagen då hon fick besök av kompisen Evelina! Evelina hade med sig sin mamma och lillebror och vi fick umgås med dem en hel dag. Härligt! Vi fick äta lunch, leka och dricka kaffe ihop som på gamla goda dar. Tårar blev det när de åkt hem.


Bästa Evelina!

På lördagen började vi sen vår Roadtrip. Vi packade bilen och drog mot stockholm. Ett stopp på Fullerö hann vi med innan vi landade i huvudstaden. Hälsade på Maria, Micke, Ludvig och lilla Gustav som hunnit bli en månad. Å vad sött det är med bäbisar. Efter en god fika och lite snack och lek åkte vi vidare mot Taxinge. Klappade på Olofs häst och köpte med oss bullar från slottet.
Nästa stopp - Mariefred. Hälsade på Björn, Anna, Olle och Stina som vi inte träffat på evigheter! En väldigt trevlig kväll där två Björnar fick en andra chans. En på dukningen och en med sitt sångnummer. :)

 
Inte okej att ställa ungsformen på bordet...


Molly och Olle myste!


Stina och Emma ville såklart ha samma leksak

På söndagsmorgonen gick vi iväg till gympasalen och lekte av oss en timme. Väldigt bra eftersom vi skulle sitta stilla i en bil några timmar sen. Vi fick träffa Olofs gamla kollega Sofia (även Björns syster) och vi fick en väldigt god lunch innan vi återigen packade in oss i bilen. Next stop - Göteborg.
Hos Hanna, Johannes, Ville och Minna tillbringade vi 3 (nästan 4) ljuvliga dagar. Vi åkte iväg till Miljöarken där barnen fick leka och klappa djur.

På tisdagen passade Hanna Molly medans jag, Olof och Emma åkte till Ullared! Väldans bra shopping och Olof blev inte ens avskräckt. Nu var det ioförsig väldigt lite folk där. Hanna och barnen hade haft en väldigt bra dag och det bjöds på semlor och chokladbollar när vi kom hem.
Emma och Minna

På onsdagen åkte vi till Freeport och shoppade i regnet. Olof hittade mest saker som vanligt. På kvällen åkte Olof och Johannes och spelade innebandy.


Molly och Ville lunchar

På torsdags morgonen vaknade jag av ett SMS klockan 07.15. En prinsessa var född! Grattis Vickan och Danne! Dagarna i Gbg gick alldeles för fort och på torsdagen efter frukost var det dax att åka vidare.
Mot Frövi. Efter ett lunchstopp på Rattugglan.I Frövi var även farmor och farfar på besök! Lycka! Kusinerna lekte och katten Theodor skulle klappas hela tiden. Emma väckte hela huset tidigt på morgonen dagen efter. Hon var täppt i näsan och arg. Efter frukosten lekte vi lite ute och fick veta att prinsessan fick namnet Estelle. Efter lunchen var det dax att åka hemåt. Barnen sov hela vägen hem och det blev inte ens nåt stopp.Lördagen gick åt att packa upp, tvätta och städa lite.

Söndagen och den 26 februari. Min födelsedag alltså! Fick paket på sängen av min fina familj.
Sen var det fika för släkt loch vänner på eftermiddagen. Väldigt trevlig födelsedag och sista mammalediga dagen.

För igår packade jag väskan. Pussade min familj hej då. Och gick till jobbet! Medans Olof var hemma med barnen!

RSS 2.0