Midsommar

Midsommaraftonen bjöd på ett alldeles strålande väder. Knappt att man trodde att det var sant! Vi började morgonen med att åka ut till Norrsundet och till Bergmans där det var fullt med folk och där Jennys farbror Håkan och farbror Leffe spelade och sjöng. Vi träffade på kusin Petra med familj, familjen Öhrn och familjen Brolin/Malmström. Jenny träffade också på sin gamla barndomskärlek Carl-Johan :)
Molly och Emma fick kliva ner i Anders & Agnetas båt vilket förstås var en höjdare.
Efter en mysig fikastund och fantastisk musikunderhållning var det dax att åka vidare. Hem och lämna av Johanna och sen tillsammans med grannarna iväg till Hille Hembygdsgård. Där var det dans kring midsommarstången, fiskdamm åsså korv och bröd.

När vi kom hem igen var det så skönt ute att poolen åkte fram!På midsommardagen åkte vi till stugan i Söderhamn där det var fullt med folk. Vi började med en promenad till klipporna där det bjöds på sotare. Efter lite kaffe och kaka hemma i stugan var det dax för 5-kamp. Morfar tog hem segern, Nisse tog silvret och Olof hamnade näst sist!
Vi grillade på kvällen innan vi åkte hemåt.Söndagen och det stod Furuvik på schemat. En kanondag där vi fick se när Santino och alla aporna fick mat, vi kollade på alla ormarna, träffade kamelerna, klappade getterna och fåren, grillade korv vid klipporna och åkte karuseller - allihopa. Molly fick rida på ponnyn Mimmi den här gången. När vi var på väg att strosa mot bilen började det att regna. Vi tog skydd hos lemurerna och fick hänga hos dem en stund. Molly träffade på en kompis som hon drog med ut i regnet och sedan var det två superlyckliga tjejer som stod i ösregnet och hoppade i vattenpölarna!

 

RSS 2.0