Frövi besök

I helgen har vi haft besök av kusinerna från Frövi och katten Theodor! Ja, åsså deras föräldrar förstås. Helgen bjöd på finväder och vi tog en promenad i det vackra vädret. Bortanför åkrarna i en slänt såg jag tussilago. Vårtecken nummer ett! Vårtecken nummer två var tyvärr inte lika kul att se, för bredvid tussilagon låg en fet svart huggorm och solade sig. Molly ville förstås promt se ormen och vi fick stanna och titta på den. Bara för att upptäcka att strax intill ormen låg en till, och lite längre bort en till, och lite längre bort slingrade en till in i skogen. Fyra ormar!!! Det är ungefär fyra ormar för mycket! Vi fortsatte promenaden i rask takt trippandes på tå. När vi kom hem igen räknade vi upp alla djur som vi sett, hund, katt, orm, myra, nyckelpiga, häst, får, fisk, sköldpadda och snigel.

På söndagen åkte jag iväg på en sedan länge inbokad tjejtripp. Till Fullerö och till Ikea i Uppsala. Underbart att få gå omkring och kolla på allt med tjejerna i lugn och ro och utan man och barn som drar en i benen :)
När jag kom hem hade Frövigänget åkt hem. Johanna stannade kvar en stund och sedan var det lixom dax att ladda om för en ny arbetsvecka. Sista veckan med Unni. Hur ska det gå sedan??!!


Molly vid vattnarna


Tussilagoplockning
RSS 2.0