Gotland

Sommaren 2014 gör verkligen ingen besviken och vår Gotlandssemester hade ett fantastiskt väder.
Nu drar vi över till ön!
Och började semestern med att tappa bort Emma på båten över.. Vi gjorde den klassiska, Olof trodde att Emma var med mig, jag trodde att Emma var med Olof. Och precis när vi upptäcker att hon inte är med någon av oss så hör vi i högtalarna: "Kan mamma Jenny komma till informationen där Emma 3 år väntar." Det är mer än pinsamt att gå till informationen efter ett sånt utrop. Kolla - där är mamman som inte lyckas hålla koll på sitt barn. Nåväl, allt gick bra, Emma var inte särskilt upprörd och vi kom fram till Gotland alla 4.
 
 
 
Det var mest strandbesök på schemat, men vi hann även med annat också.
 
Vi åkte och hälsade på det lilla fölet som fanns på gården förra sommaren och som nu hade vuxit på sig och var på sommarbete.
 
 
 
 
Vi åt middag inne i Visby och tittade på solnedgången och när solen fräste i vattnet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Russ SM avgjordes på Gotland när vi var där och med Patrik i startfältet var vi självklart på plats! En snygg 4:e plats körde han och Predor in!
 
 
 
Den dagen då vi hade lite sämre väder tog vi en tur söderut. Vi åkte till Klintehamn på marknad där det till barnens lycka var ponnyridning.
Sedan fortsatte vi till Verdus Veranda, en trädgårds- och inredningsbutik i Havdhem.
 
 
 
 
 
 
 
Olof mötte upp sitt grabbgäng en dag och spelade lite volleyboll nere vid Norderstrand. Jag och barnen åt en pizza och coca cola lunch (enligt barnens önskemål) och hängde en stund i Tallunden.
 
 
 
 
 
 
Åsså alla dessa vackra vägar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0