Oktober

Även om solen och värmen har hälsat på i flera dagar så börjar hösten att smyga sig på. Fingervantar fylls på i barnens dagislådor och regnkläderna kommer till användning.



Sista söndagen i september åkte vi till Solvalla och tittade på Affe som startade. På plats på Solvalla fanns också två kusiner, både Patrik och Emilia - lycka! Trots ett ivrigt påhejande av småtjejerna så kom stackars Affe inte riktigt loss och slutade 4:a. En fantastisk slutspurt bjöd han iallafall på.







Helgen efter ville moster Johanna låna barnen och de sov över hos henne lördag till söndag. Olof och jag passade på att måla väggen i vardagsrummet som fått lite fula märken och även väggen i Mollys rum fick en uppfrächning.


Vi hämtade barnen på söndagsmorgonen och fick skäll av dem för att de bara fick sova över en natt. :) Åkte till stugan och gjorde lite höst. Hittade kryp i Mollys hår och upptäckte att det var löss! Fort iväg till Apoteket och köpte medel som sedan vräktes i håren. Hittade inte löss på nån annan i familjen som tur var. 










Gillar att jag fortfarande kan cykla hem från jobbet!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0