En helg med familjen Olsson/Appelqvist

Våra skånekompisar Annica, Marcus och deras barn Albin 3 år och Oliver 3 mån är i stockholm och kom på besök i lördags. Jättekul, vi har inte setts sen förra sommaren och nu fick vi träffa Oliver också. Molly fick jättefina presenter och Olof fick busa en massa med Albin. Eftersom deras kvällsplaner blivit inställda så bestämde vi att de skulle komma till oss på kvällen också och äta middag. Vi beställde Thaimat, tittade på Robinsson och myste med de otroligt snälla barnen.

             


På söndagen fick vi också umgås! Då begav vi oss ut på Djurgården för ett besök på Aquarium. Hajar, sjöhästar, stoora fiskar, färgglada grodor åsså såklart Nemo, det fanns mycket att titta på. Vi fikade där och Molly fick testa en babybjörn för första gången, (man fick låna där) pappa fick bära och det gick jättebra.
Efter att ha vinkat av familjen Olsson/Appelqvist så tog vi en biltur ut till Lidingö. Tittade på fina villor och nybyggen och insåg att vi har en alldeles för billig bil för att bo där :)MammornaPapporna

Ikväll blir det en soft kväll för hela familjen.


RSS 2.0