Tor-sön

I torsdags skickade vi iväg pappa Olof på en golfweekend med grabbarna på Gotland. Med bra väder, bra golfrundor, bra sällskap och bra middagar så hade han det bra helt enkelt.

Molly och jag fick sällskap av mormor och moster på kvällen. Mormor var ledig på fredagen så Molly var ledig från dagis och de hade en mysig dag tillsammans. Matade kråkorna med bär, tittade på myror och shoppade Pippi häst, Pippi apa och ritblock. Samt läste mååånga böcker. På kvällen kom morfar och moster.
Vid 6.30 på morgonen ville Molly över till vår säng. Där det låg 2 personer. Pappa, tyckte Molly, men det var ju moster som låg där. Eftersom det var visning i helgen så fick hon också sova hos oss. Efter att ha stört moster lite så kom Molly på att Mommo också var här. Vi öppnade sovrumsdörren och hon sprang ut till mommo o moffa. Sprang fram till moffa, la sig till rätta bredvid och sen sov hon nån timme till.
På lördagen har jag och Johanna städning av lägenheten och Molly fick mysa med mommo o moffa. Gick på loppis i Skytteholmsparken, hittade lego och böcker och åt glass. Höjdardag.
Även på söndagsmorgonen vaknade Molly vid 6.30, störde Johanna och gick sen ut och kröp ner med moffa. Sen tog hon sovmorgon till strax efter 9! Jag och Johanna åkte en sista sväng till lägenheten innan visningen och Molly tog med sig mommo o moffa till Maxi. Vi åt en god laxlunch och sen åkte mommo o moffa hemåt. Vi lekte och tittade på Pippi resten av dagen och på kvällen kom bästa pappan hem!


Moffa är en favorit! Där moffa är - där är Molly.


Med mommo får man sitta i diskhon - skitkul!


Jätteskönt sov man på moffas madrassNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0