En helg med familjen Olsson/Appelqvist

Våra skånekompisar Annica, Marcus och deras barn Albin 3 år och Oliver 3 mån är i stockholm och kom på besök i lördags. Jättekul, vi har inte setts sen förra sommaren och nu fick vi träffa Oliver också. Molly fick jättefina presenter och Olof fick busa en massa med Albin. Eftersom deras kvällsplaner blivit inställda så bestämde vi att de skulle komma till oss på kvällen också och äta middag. Vi beställde Thaimat, tittade på Robinsson och myste med de otroligt snälla barnen.

             


På söndagen fick vi också umgås! Då begav vi oss ut på Djurgården för ett besök på Aquarium. Hajar, sjöhästar, stoora fiskar, färgglada grodor åsså såklart Nemo, det fanns mycket att titta på. Vi fikade där och Molly fick testa en babybjörn för första gången, (man fick låna där) pappa fick bära och det gick jättebra.
Efter att ha vinkat av familjen Olsson/Appelqvist så tog vi en biltur ut till Lidingö. Tittade på fina villor och nybyggen och insåg att vi har en alldeles för billig bil för att bo där :)MammornaPapporna

Ikväll blir det en soft kväll för hela familjen.


Veckan som gått

Fredag. Igen? Den här veckan har gått fort.

Måndag
Jag och Molly hade en mysdag hemma. Tvättade och gick på promenad. Trots att vi inte gjorde nåt speciellt och att Olof kom hem sent så gick dan fort.

Tisdag
På morgonen kom mormor, hon hade skjutsat Johanna till Arlanda och kom den hit för lite Mollymys. Vi åt frukost och begav oss sedan i snålblåsten till Solna C. Det fick bli bilen för det gick knappt att ta sig fram ute. Brr. Vi handlade lite och åkte sen hem för att äta lunch. Morfar Curt hade gjort leverbiffar och skickat med. MUMS!
Sen åkte mormor hem efter lunchen och när blåsten lugnat sig något tog Molly och jag en promenad till Sundbyberg och mötte upp pappan. 

Onsdag
Idag åkte vi hem till Maria där vi fick lunch och sedan åkte vi till mammas fd jobbarkompis Eva och hennes lilla Julia. Där var också Annica (också en fd jobbarkompis till mamma) och hennes Tyra som hunnit bli 7 månader. Jättekul att träffas, Eva och jag har följt varandra under hela graviditeten och våra BF låg bara två veckor ifrån varandra. Men Eva fick Julia 2 veckor tidigare och jag fick Molly 4 dagar efter BF så det skiljer nästan en månad mellan dem. Men de är ändå nästan lika stora :)
Sen åkte vi hem för att möta upp Lina i Solna C. Så gick vi hem till oss och åt våfflor - passande eftersom det var våffeldagen.

                        


Torsdag
Idag var det sol och vacket väder så vi tog en 2 timmars promenad längst Huvudsta strand och bort till Karlbergs slott. Molly sov nöjt hela tiden. Så väntade vi in pappa och när han kom hem så passade mamman på att gå ner till Solna C och få strosa i affärer med Lina utan barn och barnvagn. Det var härligt att få lite egen tid.
 
Fredag
Hämtade Maria och åkte till Hammarby sjöstad för att luncha med Jessica. Molly sov sig igenom lunchen till mammans glädje. Efter lunchen gick vi i lite barnaffärer för att sedan gå hem till Jessica och hennes nya lägenhet. Sen åkte vi och träffade pappan i Solna C, handlade och fick använda amningsrummet som finns där för första gången. Åkte också premiärturen med vagnen i rulltrappan. Man ska lära sig nåt nytt varje dag.

Den här veckan har vi också testat nappen på Molly för förtsta gången. Ibland vill hon bara snutta och då kan den vara bra att ta till. Vi pratade med barnmorskan om det när vi var där förra veckan och hon tyckte att det var helt okej att testa.Jag gillar min napp och förstod fort hur jag skulle suga på den. Tar du den från mig är jag redo för fight!
RSS 2.0