Syskonkärlek

Molly - "Jag älskar min lillasyster!"
Emma - skrattar och ler till svar
Mamman - måste hämta ett fyrpack hushållspapper och torka lyckotårarna

Semester

Olof har börjat sin semester den här veckan och eftersom det inte riktigt har varit strandväder så har vi grejat hemma.

I söndags hade Olof en dag med Jonas på golfbanan och var på fotbollsmatch på eftermiddagen. Gefle - AIK. Jag och barnen åkte hem till mamma och pappa där vi röjde på vinden. Molly ville sova kvar så vi åkte hem med bara ett barn.

På måndagen när Molly var hos mormor o morfar passade vi på att åka till Valbo och kollade på möbler. Fotäljer till vardagsrummet behövs och efter att ha kollat ett tag fick jag se mig besegrad. Det kommer att bli svarta skinnfotöljer. Men de är snygga och sköna och klart godkända.
Vi åt lunch i Hemlingby och när Molly tog en slummer passade vi på att åka till Maxi och handla. Molly lekte med Ella som var på besök och Bengan hjälpte oss att gjuta fötter och händer till Emma och Molly.

Tisdagen plockade vi med kartonger hemma och nu är det banne mig inte många kvar!

Onsdag och frisörbesök för Jenny. Skönt att få lite egentid och frächt hår. Lina, Erik och Ella kom på kvällen och grillade. Vi satt ute till sent.

På torsdagen var vi en sväng till Valbo och Mio igen. Bara för att komma därifrån med informationen att Vitrinskåpet som vi ville ha inte finns längre. Suck. Vi åkte till Hemlingbystugan och åt lunch och tog sen en sväng i Storskogen och hälsade på alla djuren.
På kvällen kom mormor o morfar och åt middag. Åsså fikade vi Johannabakelse.
På natten var det ett ordentligt åsk och blixtväder. Lite läskigt och jag fick hålla Olof i handen.

Fredag och hela familjen tog en sovmorgon till 9.30. Fick ett härligt sms om att Minna kommit til världen. Vid 11.30 hade vi tid hos BVC. Emma är nu 60 cm lång och väger 5500g. Vägde Molly också och hon väger 13,5 kg.
Vi åkte ner på stan, handlade lite presenter och åt lunch. Sen iväg till Stina som fyllt år och bjöd på fika.Molly gillar hästar

Rida häst har blivit en favorit hos Molly. Hon har testat 2 gånger och hon rider stolt alldeles själv, sitter rak i ryggen och blicken framåt. Och vill rida igen och igen och igen.


I Furuvik - här på hästen Joker


på sommarfesten i Strömsbro - här på hästen Pippi

RSS 2.0