Molly testar gränser

Molly står i poolen och tittar pilemariskt på sin mamma.
"-Mamma, det är jävligt skönt!"
Ingen reaktion från mamman.
"-Mamma, det är skit skönt!"
Ingen reaktion.
"-Mamma, det är bajs skönt!"
Inte heller nu nån reaktion från mamman och jag hör en suck från Molly och hon tar vattenkannan och häller lite vatten över sin lillasyster istället.
Emma jublar och ropar "igen!".
Åsså blev inte heller den reaktionen som önskad.

Sommarlov

Den 1 juli började barnens sommarlov. Men eftersom mamman och pappan fortfarande jobbar så fick mormor och morfar rycka in. Första sommarlovsdagen började i Furuvik och där hade det åkts karusell, ridits häst och badats. Härligt. På onsdagen hade de åkt upp till sommarstugan i Söderhamn och varit där under dagen. Molly hade hjälp morfar att sjösätta båten. På torsdagen och fredagen var pappan ledig och var hemma med barnen. 
Helgen bjöd på finväder och söndagen var helt galet varm. Vi tog med oss Johanna och åkte till Rullsand och badade. Där var vi inte direkt ensamma, hela Gävle sökte svalkande bad. Vi tillbringade hela dagen på stranden och på eftermiddagen när vi kom hem åkte vi och hälsade på lilla Oskar. Barnen lekte och badade i plaskpoolen och vi vuxna flämtade i skuggan.
 
 
 
 

Bäbis - bad -besök

Den 25 juni åkte jag till Hemlingby efter jobbet. Pappa hade hämtat barnen på dagis och det var supervarmt ute så vi bestämde att vi skulle åka till Hemlingbybadet och bada. Barnen plaskade med morfar och jag som inte hade badkläder med fick plaska med fötterna. Mitt i allt badande så ringde Elin! Jag hade lyckats att "fickringa" till henne så hon ringde upp. Och på så sätt fick vi också veta att Lina och Erik hade fått sin lilla bäbis, och det blev en liten kille! Ella hade fått en lillebror. Välkommen Oskar, vad söt du är!
Medans vi badade så stekte mormor pannkakor så vi fick middag innan vi åkte hem.
 
 
Till helgen så fick vi besök av familjen Hammarström. Molly som längtat efter Ludvig fick äntligen leka och jublet var högt när hon fick veta att de dessutom skulle sova över! 
På lördagen lekte vi hemma och på söndagen åkte vi förbi Owes och till Högbo. Vi åt och lekte i parken och nu hade lilla Anna, långa farbrorn och tummen kommit på plats. En härlig helg med trevligt sällskap och mycket barnlek.
 
 
RSS 2.0