Hockey

Vi hade laddat för en riktig familjefejd och fixat biljetter till Brynäs - Färjestad. Tyvärr drog Mollan på sig feber och var ordentligt sänkt så hon och pappan fick stanna hemma. Jag och Emma gick på match! Emmas första. Johanna och moffa var också på plats. Visst lät det lite högt när Brynäs gjorde mål och visst var brynästigern lite läskig med sina vassa klor (den fick absolut ingen kram) , men annars gillade Emman hockeyn och satt på sin plats alla tre perioderna. Och självklart hejade vi fram Brynäs till en vinst!

Ledig dag

I onsdags tog jag och barnen en ledig dag. Skönt med sovmorgon och mys på morgonen. Jag överraskade barnen med att åka till leklandet, ett ställe som är perfekt att besöka en dag mitt i veckan. Morfar kom också dit och det lektes i flera timmar, med korta fika och lunchpauser. Sen åkte vi hem och slappade och kollade på film. En riktig höjdar dag hade vi!


Helg i Frövi

Första helgen i november åkte vi till Frövi. Vi hälsade på Olofs nya häst Giggs och självklart även Affe. Barnen tycker att det är ganska orättvist att pappan har två hästar och de har ingen! På gården strosade också lilla söta shetttisen Putte omkring. Väldigt poppis!På kvällen hade vi en trevlig middag med travgänget. 

Söndagen tog vi en promenad och kollade in den nya bron innan vi åkte hemåt igen.

RSS 2.0