Potta och toalett

Molly har blivit så otroligt duktig med att gå på toaletten och på pottan. Hon säger till när hon är kissnödig eller bajsnödig. Inga konstigheter!
Självklart gör hon det inte jämt och oftast används blöjan, men det är kul att se hennes lyckliga min när hon lyckats kissa på pottan. Mamman och pappan hurrar och klappar händer. Det är stort det här!

Påskhelgen

Skärtorsdagen
Molly hämtades på dagis vid 12 och vi gick hem, åt lunch och packade. Pappan kom hem strax före 4 och vi satte oss i bilen och drog mot Gävle. Termometern visade 22 grader!
När vi kom fram fiffade jag och Olof till oss för att möta upp Elin, Bradley, Hanna, Johannes, Frida, Jonas, Stina o Johanna inne i stan. En middag utan barn på O´Learys var inbokad och efterlängtad. Äntligen var alla vännerna samlade! Det var 1½ år sen sist. En härlig sommarkväll med bästa vännerna, en väldigt bra start på påsken.

Långfredagen
Klockan 10 var det samling på parkeringen och bilkaravanen styrde mot Bomhus och hem till Frida, Jonas och barnen. Det var födelsedagsfirade, lekar, korv och tårta. Barnen lekte för fullt och Molly somnade bums i bilen när vi åkte hem senare. Mamma och pappa hann också med lite vila innan det var dax att fiffa sig ännu en gång. Den här gången inför Linas 30 års fest. Riktigt trevligt och roligt partaj. Vi avrundade kvällen vid 12. Då hade Molly gått hem och sovit med mommo o moffa.


Pappor och barn leker


Mammor solar


30 års fest!

Påskafton
Ännu en dag med underbart väder. Vi hängde mest på altanen. Molly fick en ny cykelhjälm och tog en cykeltur med morfar till ormen Kjelle. Min gamla trehjuling togs fram och det cyklades på den också. Åsså lektes det på lekplatsen. Mats och Sivan kom förbi och på kvällen var det påskmiddag.Påskdagen
Mera sol och värme! Vi gick hem till 12 C på morgonen och lekte lite med Emmie och Lily. Sen gick vi hem till Ville och lekte mera. Familjen Öhrn kom och vi gick upp till storskogen och hälsade på alla djur. Det var hyffsat jobbigt att knata upp för Hemlingbybacken höggravid!
Hem igen för att svida om till Villes kalas. Gick över kullen och fick kungafika.
På kvällen blev det grillat.


Spring i storskogen


Söta söta barn!


Söta söta barn!


Världens charmigaste Lily!


Annandag påsk
Vi vinkade av familjen Svensson/Rosvall som åkte hem mot Göteborg och vinkade av Elin och Bradley som åkte till Stockholm utan barnen.
Tog oss en biltur förbi vårt hus. Såg bra ut. Snart så!
På eftermiddagen packade vi bilen knökfull och åkte hemåt Stockholm.


Barfota och barbent

En jättehärlig påsk har vi haft med strålande väder. Alldeles för mycket mat och fika som vanligt och massvis med dyrbara kvalitetstimmar med bästa vännerna och barnen som man får träffa alldeles för sällan!
RSS 2.0